Apollo Creed Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Kakav kambek Loznice Sledeće sezone linglong,pet liga u dve godine lagano.
Њујоркер Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 Pocela i Srpska liga. U derbiju valjevskog podsaveza na stadionu Park Pecina, Buducnost tukla ubsko Jedinstvo sa 2:1. Da vidimo ima li materijala da se domgnemo konacno Druge lige ove godine. Lani nas je ova nesreca na golu kostala x bodova, mada i da nije projekat Borac Cunga Lunga morao je da udje u visi rang. Slucajno sam otisao i na sajt fsrzs i tamo naisao na neveselu vest. Mimu sam znao jos kao klinac, igrao je za Buducnost kad sam ja kretao da gledam fudbal krajem sedamdesetih i pocetkom osamdestih, i bio je predstavnik ponosne stare garde zajedno sa Pantom, Cigom i drugima... Vjecnaja pamjat!
de Sisti Posted August 16, 2020 Posted August 16, 2020 9 hours ago, Apollo Creed said: Kakav kambek Loznice Sledeće sezone linglong,pet liga u dve godine lagano. Jel Dzemara predvodnik sponzorskog pulatm?
Filozof manijak Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 do sad neviđeno na livadama ding-a-long lige
Milosh76 Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Scena sa juga Srbije je za psihijatriju: na derbiju Pčinjeske okružne lige, meč između Trnovca i Lugine iz Bujanovca bilo je oko 1.000 posetilaca iako je zabranjeno okupljanje na otvorenom za više od pet ljudi!
John Coltrane Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: Scena sa juga Srbije je za psihijatriju: na derbiju Pčinjeske okružne lige, meč između Trnovca i Lugine iz Bujanovca bilo je oko 1.000 posetilaca iako je zabranjeno okupljanje na otvorenom za više od pet ljudi! 2
Apollo Creed Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Recko tuži svog golmana: Namerno je primao golove Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić tužiće svog golmana Miroslava Orlića.
WTID Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Tacno vidis da se nesto iza brda valja kad postoje DVE struje koje se bore za OFK Beograd. Jednu predvodi bisi golman Romanticara, Sasa Stevanovic i njega podrzavaju neki bivsi igraci, izmedju ostalih javno mu je podrsku pruzio Dusko Tosic. Sa druge strane je SNS kadar Vladan Sekulic, direktor laste i njega podrzava aktuelna uprava.
Recommended Posts