Frank Pembleton Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Bezveze, ja imam punu kucu starih papira, da kupujes mogli smo da se dogovorimo nesto.Sto se tice papir servisa, ima i fora da dolaze na poziv za vecu kolicinu papira, mislim da i placaju u kesu.I zgleda da nije isplativo kao nekad...Ja sam čistio sobu i zaglavio sa brdom kolor časopisa od onih hi-fi do kompjuteraških i morao sam bukvalno da molim ganjane da odnesu to....
Lezilebovich Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Da li imaju negde da se kupe bakarne dzezve za kafu ?
vin Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 na limundu: http://www.limundo.com/pretraga.php?txtPretraga=dzezva&Submit=Tra%C5%BEi
tazza Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 (edited) Da li imaju negde da se kupe bakarne dzezve za kafu ?i na Kalenicu, cini mi se. Edited July 10, 2010 by tazza
Ras Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Da li imaju negde da se kupe bakarne dzezve za kafu ?buvljaci!munze nedeljom, a ne znam gde sada iznose krš na novobeogradskom buvljaku
Odd_Job Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 (edited) Zna li iko gde se trguje satovima? Dobio sam na poklon neki skupi sat, nisam ga još video, ali mi mama kaže da ima kožni kajš, a ja hoću sat s metalnom narukvicom (da bih mogao da ga nosim uz trenerku ) Edited July 14, 2010 by Odd_Job
Odd_Job Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 (edited) @Lezilebovich, on 10 July 2010 - 19:09:25, said:Da li imaju negde da se kupe bakarne dzezve za kafu ?Imaš kujundžiju u Bulevaru, prvo dvorište kad iz Golsvortijeve kreneš desno Edited July 13, 2010 by Odd_Job
pixy Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 @Lezilebovich, on 10 July 2010 - 19:09:25, said:Da li imaju negde da se kupe bakarne dzezve za kafu ?Imaš kujundžiju u Bulevaru, prvo dvorište kad iz Golsvortijeve kreneš desnoja ih video na buvljaku, kod ulaza na parking, sad u nedelju
pixy Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 minibus ili kombi prevoz do beca, u vecernjim satima? agencije, pojedinci...
Odd_Job Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Zna li iko gde se trguje satovima? Dobio sam na poklon neki skupi sat, nisam ga još video, ali mi mama kaže da ima kožni kajš, a ja hoću sat s metalnom narukvicom (da bih mogao da ga nosim uz trenerku )U, nema veze, sat uopšte nije loš. Sad ovo sve ispada kao jedna velika samopromocija i objava da imam novi sat, ali hu kers! :P
Čutura Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Potreban MP3 plejer sa radiom i detachable zvucnicima, ne mora da bide Hi-Fi :)
Krotka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Da li u Bg. i gde ima da se nabavi ovaj valjak od gela koji se stavlja ispred tastature kao na slici ?Viđala sam Mouse Pad, sa izbočenjem ispunjenim gelom, jeste da smrdi na kilometar ( made in PRC ), ali bolje i to nego sindrom karpalnog tunela :( . Ako je neko video kvalitetnije da ne smrdi, prijavite.
Idioteque Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Da li u Bg. i gde ima da se nabavi ovaj valjak od gela koji se stavlja ispred tastature kao na slici ?Viđala sam Mouse Pad, sa izbočenjem ispunjenim gelom, jeste da smrdi na kilometar ( made in PRC ), ali bolje i to nego sindrom karpalnog tunela :( . Ako je neko video kvalitetnije da ne smrdi, prijavite.Tastatura ti je verovatno made in PRC, kućište takođe, a bogami i monitor. Pa ako ti njihov "smrad" ne smeta, ne znam kako mouse pad smeta, al dobro. Viđao sam Logitech mouse padove sa tom "sisicom", al i oni su verovatno made in PRC. Nema ti pomoći.
Krotka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 (edited) Tastatura ti je verovatno made in PRC, kućište takođe, a bogami i monitor. Pa ako ti njihov "smrad" ne smeta, ne znam kako mouse pad smeta, al dobro. Viđao sam Logitech mouse padove sa tom "sisicom", al i oni su verovatno made in PRC. Nema ti pomoći.Čudno, ali u pravu si :D, što se tiče prvog dela. Ali ove komponente su od plastike, a taj Pad je od smrdljive gume i nema tendenciju da smrad nestane, baš sam čitala neke forume, čovek prijavljuje da smrdi i posle 6 meseci .Edit :Malo sam gledala Historiju pretražvanja, evo šta tip piše :"Jel su to oni što ti kuća smrdi narednih 6 meseci?"Raspon cena je veliki - od 100 din. do 25 EUR, valjda ti od 25 EUR ne smrde.Više me interesuje valjak, njega ne mogu da nađem ni na internetu.Tema sa koje sam citirala rečenicu je iz 2006., tako da ko zna šta se promenilo od tada, pominju Plato i neke radnje kompjuterske opreme. Edited July 21, 2010 by Krotka
Recommended Posts