aram Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ja kad sam is'o u skolu, to se zvalo samo kljunar.cudnovati kljunas je bio u hrvatskoj.
Д Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Gde mogu da kupim brodsko uže (koje bi služilo kao konopac za penjanje)?Јесте да је брод тежи од човека, али су сасвим другачије силе у питању код мирног брода који се љуљушка на флуиду и код човека који виси на презатегнутом ужету које уз то може и да се таре по оштрим стенама. Ужад за пењање због тога има посебне атесте, тако да сам хтео да кажем да није баш најбезбедније користити бродско уже за пењање.
Matilda Ivancic Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 a ja skontao da je za ono fiskulturno penjanje
DarkAttraktor Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 @ aramFala ljepa, sasvim moguce da sam ja umislio termin za istog koji ne postoji.
Matilda Ivancic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 do kad radi kineski trzni centar na nbg?
gospa buba Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 do kad radi kineski trzni centar na nbg?do 16 sigurno, u 17 se vec pakuju. bar mislim tako...
jimi Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Da li je neko negde kod nas video u prodaji mink oil za glancanje obuce?
slepa živana Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 jel ima negde u srbiji da se bace istrošene baterije?
vin Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 do kad radi kineski trzni centar na nbg?i ne radi utorkom.
Аврам Гојић Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Joj nesrećo, što se ne seti ovoga mesec dana ranije. Imao sam na tavanu onaj pravi palamar (konopac, ne ono drugo), bar jedno dvadesetak metara, i kako je godinama tu stajalo neupotrebljeno, bacio sam ga. A dao bih ti ga za dž.Sledeci put kada budes odlucivao da se ratosiljas interesantnih predmeta koji se ne mogu nabaviti ni na koji nacin osim slucajnoscu ili dugim traganjem, budi ljubazan pa ih ponudi na onom topicu Trampim uvaljujem.jooj sta bih lepo na gajbi napravio sa tim konopcem....
Аврам Гојић Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 do kad radi kineski trzni centar na nbg?do 17h. restoran radi do 18h. preporucujem.
dig_chohano Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Sledeci put kada budes odlucivao da se ratosiljas interesantnih predmeta koji se ne mogu nabaviti ni na koji nacin osim slucajnoscu ili dugim traganjem, budi ljubazan pa ih ponudi na onom topicu Trampim uvaljujem.jooj sta bih lepo na gajbi napravio sa tim konopcem....Imaš na Adi prodavnicu opreme za čamce blizu marine, prodaju brodsku užad svih formata.
Ras Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Firmu, servis, gde mogu da pazarim korišćene TFT monitore (par komada) od 15 ili 17" (za firmu i potrebno)?
Šumejker-Levi 9 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Da li je neko negde kod nas video u prodaji mink oil za glancanje obuce?Ako misliš za glancanje kožne obuće (ne prevrnuta koža), preporučio bih ti "Hemel"-ovu kremu, ona je keva za sve kožne predmete. E sad, to možeš naći kod nekog ko radi multilevel tih proizvoda.A Kiwi probaj da nađeš u prodavnicama obuće "Metro" (ne onaj veliki). Imaš jednu prodavnicu ovde kod mene na Slaviji, odmah do Slavija Lux hotela, na početku Bulevara Oslobođenja. Pored je banka, a ovi su odmah iznad tramvajske stanice.
Recommended Posts