makondo Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, Reaktor said: osim u zavodu za javno zdravlje (bulevar despota stefana), može li se još negde u beogradu uraditi sanitarni pregled? da li to rade privatne klinike ili domovi zdravlja (recimo dom zdravlja voždovac)? Radi Batut
đorđe geprat Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 On 4.10.2020. at 21:16, notenoughreasonsforclaire said: Da postavim i ovde, ako neko zna. probaj u maloj radnji u bežanijskoj, zemun. s leve strane od NIS pumpe ka centru varoši na jedno 100 metara
Frank Pembleton Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 4 hours ago, JakeBlues said: Voda sa malo sapunice? Voda samo mi radila posao
notenoughreasonsforclaire Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, djordje geprat said: probaj u maloj radnji u bežanijskoj, zemun. s leve strane od NIS pumpe ka centru varoši na jedno 100 metara Hvala, posetiću je .
Reaktor Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 18 hours ago, beyoncé said: ogranak šumice (DZ voždovac) hvala
pixy Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Neka samouslužna perionica veša u Bgd (sa žetonima ili ubacivanjem para)?
Lezilebovich Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 U Piramidi u bloku 44 ima Ves House, ali nisam siguran kako i sta
Frank Pembleton Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 U Piramidi u bloku 44 ima Ves House, ali nisam siguran kako i staBila je, video sam da se neki lokal tu prazni...To su valjda ovi...https://www.facebook.com/Perionica.Ves.House.Beograd/.... Shiit has hit the fan!
Matilda Ivancic Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 potrebna mi je pomoc poznavalaca muzicke scene sa dobrim pamcenjem ime sastava, pesme ciji je snimak pustan cesto na tv, a snimljen na krovu neke visoke bg zgrade (politika, dom omladine...) neka cura egzoticnog izgleda i nekoliko muzicara s njom
Frank Pembleton Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 potrebna mi je pomoc poznavalaca muzicke scene sa dobrim pamcenjem ime sastava, pesme ciji je snimak pustan cesto na tv, a snimljen na krovu neke visoke bg zgrade (politika, dom omladine...) neka cura egzoticnog izgleda i nekoliko muzicara s njomJel imaš sliku ili bilo šta? .... Shiit has hit the fan!
Matilda Ivancic Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel imaš sliku ili bilo šta? .... Shiit has hit the fan! ne, to je bilo davno, devedesete ja mislim, i kao da pamtim neke cudne oci te devojke, previse boje, deficit beonjace
Блок_64 Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 16 minutes ago, napadaj said: Meni zvuči kao da je ovaj u pitanju. Napisao je cura egyoticnog izgleda ne ova sto lici na vampira. 1
Recommended Posts