October 5, 20204 yr 1 hour ago, Reaktor said: osim u zavodu za javno zdravlje (bulevar despota stefana), može li se još negde u beogradu uraditi sanitarni pregled? da li to rade privatne klinike ili domovi zdravlja (recimo dom zdravlja voždovac)? Radi Batut
October 5, 20204 yr On 4.10.2020. at 21:16, notenoughreasonsforclaire said: Da postavim i ovde, ako neko zna. probaj u maloj radnji u bežanijskoj, zemun. s leve strane od NIS pumpe ka centru varoši na jedno 100 metara
October 5, 20204 yr 1 hour ago, djordje geprat said: probaj u maloj radnji u bežanijskoj, zemun. s leve strane od NIS pumpe ka centru varoši na jedno 100 metara Hvala, posetiću je .
October 12, 20204 yr U Piramidi u bloku 44 ima Ves House, ali nisam siguran kako i staBila je, video sam da se neki lokal tu prazni...To su valjda ovi...https://www.facebook.com/Perionica.Ves.House.Beograd/.... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr potrebna mi je pomoc poznavalaca muzicke scene sa dobrim pamcenjem ime sastava, pesme ciji je snimak pustan cesto na tv, a snimljen na krovu neke visoke bg zgrade (politika, dom omladine...) neka cura egzoticnog izgleda i nekoliko muzicara s njom
October 16, 20204 yr potrebna mi je pomoc poznavalaca muzicke scene sa dobrim pamcenjem ime sastava, pesme ciji je snimak pustan cesto na tv, a snimljen na krovu neke visoke bg zgrade (politika, dom omladine...) neka cura egzoticnog izgleda i nekoliko muzicara s njomJel imaš sliku ili bilo šta? .... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel imaš sliku ili bilo šta? .... Shiit has hit the fan! ne, to je bilo davno, devedesete ja mislim, i kao da pamtim neke cudne oci te devojke, previse boje, deficit beonjace
October 16, 20204 yr 16 minutes ago, napadaj said: Meni zvuči kao da je ovaj u pitanju. Napisao je cura egyoticnog izgleda ne ova sto lici na vampira.