Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Predmet želje: Šolja za kafu sa silikonskim/gumenim dnom.  Na prošlom poslu sam imao šolju (koju sam tamo zatekao) koja je imala gumeno dno, standardna cilindrična šolja, oko 3 deci zapremine, ali gumeno/silikonsko dno je bilo prava stvar, nečujno, plus ne kliza se... kad sam odlazio odatle zaboravio sam da je spakujem ;) i to sam kasno primetio :sad: Od tada (3 godine) tražim sličnu, tražim po prodavnicama, tražim po oglasima al ništa <_< 

Pre neki dan mi koleginica reče da ima neke šolje za fensi kafe obložene silikonskim slojem kao rukohvatom, ali to me ne zanima, baš tražim silikonsko dno...  Any ideas? :)

Posted
1 hour ago, Max Morlock said:

Predmet želje: Šolja za kafu sa silikonskim/gumenim dnom.  Na prošlom poslu sam imao šolju (koju sam tamo zatekao) koja je imala gumeno dno, standardna cilindrična šolja, oko 3 deci zapremine, ali gumeno/silikonsko dno je bilo prava stvar, nečujno, plus ne kliza se... kad sam odlazio odatle zaboravio sam da je spakujem ;) i to sam kasno primetio :sad: Od tada (3 godine) tražim sličnu, tražim po prodavnicama, tražim po oglasima al ništa <_< 

Pre neki dan mi koleginica reče da ima neke šolje za fensi kafe obložene silikonskim slojem kao rukohvatom, ali to me ne zanima, baš tražim silikonsko dno...  Any ideas? :)

https://www.homeplus.rs/solja-bk09-dim-9x11-cm

:fantom:

Posted (edited)

Hvala braćo i sestre :cool:  Siguran sam da sam tražio na Aliju, svašta sam odatle poručio, nije mi jasno kako sam uspeo da ne pronađem ove šolje :D

EDIT: Sad tek provalih, u pitanju je AliBaba, tu nikad nisam ni gledao... a na AliExpress-u zaista i nema šolja koje tražim... :(

Ova iz HomePlus-a mi je malo... hm... zapravo lepa je, ali su mi te sa užim dnom nekako nesigurne za suživot na radnom stolu :p  ...mada, cena je stvarno simbolična, pa je možda uzmem za prvu pomoć :lol:

Edited by Max Morlock
Posted

uzmi 4 za 1 pomoc. posle gledaj shta cesh :D

Posted

Pogledaj Cafe & Factory i njihovu solju za poneti (ili druge kafeterije), mozda ti tako nesto odgovara?

Posted
1 hour ago, Max Morlock said:

Ova iz HomePlus-a mi je malo... hm... zapravo lepa je, ali su mi te sa užim dnom nekako nesigurne za suživot na radnom stolu :p  ...mada, cena je stvarno simbolična, pa je možda uzmem za prvu pomoć :lol:

a ti uzni glinu i silikon pa si napravi odgovarajuću

:ss1:

Posted

Jbg... Alibaba u fazonu:

Min. Order

1000 Pieces

:isuse:

One razne za poneti su od kartona, nečeg sličnog, čak i one na NIS pumpama, plus imaju silikon sa strane, kao za držanje, a ne dole na dnu...

Otvoreno i dalje pa ako neko vidi / naleti, nek dojavi... Klasičan dizajn, kao slovo "u"

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

Posted

Gde se kupuje zaštita za sunce za auto u Beogradu? One kao mrežice koje se zakače iznutra na prozor...ima li toga po većim pumpama generalno?

Posted

Na benzinskim pumpama ni benzin ne treba kupovati.

Prodavnice auto-delova/opreme. Recimo

Posted
Na benzinskim pumpama ni benzin ne treba kupovati.

Prodavnice auto-delova/opreme. Recimo
Izguglala sam i ja taj sajt, ali treba nam fizička prodavnica i to - sutra :D pre nego što roditelji krenu na put. Moji zapravo imaju dva komada *negde* u kući, ali ne uspevaju da ih pronađu.
Posted
Izguglala sam i ja taj sajt, ali treba nam fizička prodavnica i to - sutra biggrin.png pre nego što roditelji krenu na put. Moji zapravo imaju dva komada *negde* u kući, ali ne uspevaju da ih pronađu.
Buvljak

...shiit has hit the fan...