Ras Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Zašto baš BT zvučnik? Šta ti je zapravo potrebno? Prenosivost, bežična mreža,...? Pretpostavljam da je muzika već uskladištena na laptopu? Imaš li druge audio uređaje u kući (pojačalo, konvencionalne zvučnike, mini-liniju...)?
ivy Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 treba mi bolji zvuk sa lap topa posto ima uzasne zvucnike a ne bih da se dodatno zapetljavam u kablove trenutno ovde nemam nista od audio uredjaja misim koje su mi opcije?
Ras Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) Vrlo ograničene, rekao bih. Takođe mislim da se nećeš posebno usrećiti sa BT zvučnicima, posebno što spominješ kineze, pa pretpostavljam da očekuješ da budu jeftini. Recimo da je vrlo popularan JBL Charge 3, ili 4, šta je već aktuelna generacija, ali to je 100€. Pre bacanja para takav uređaj lako možeš da probaš u radnji, pa da proveriš da li odgovara tvojim potrebama. Konvencionalni audio sistem (pojačalo i zvučnici) može se pretvoriti u bežični (tako da se reprodukuje muzika sa računara) uz pomoć strimera, poput Google Chromcast Audio, ili Apple Airport Express. Za ovaj vid reprodukcije preduslov je postojanje lokalne WiFi mreže. Prednost je očigledna: univerzalnost rešenja i kvalitet reprodukcije, a postoje i neka ograničenja. Chromecast Audio ne koristim, Airport Express da. O detaljima i ograničenjima ako tebe, ili nekog drugog dalje zanima. Edited December 11, 2017 by Ras
renne Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) ... Edited December 11, 2017 by renne
renne Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 ajvi hoće nešto od 2k dinara, a ti joj nudš rešenja od 100-200-300 dolara, lepo
renne Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) ajvi hoće nešto od 2k dinara, a ti joj nudiš rešenja od 100-200-300 dolara, lepo Edited December 11, 2017 by renne nešto poludelo
Ras Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 8 minutes ago, renne said: ajvi hoće nešto od 2k dinara, a ti joj nudiš rešenja od 100-200-300 dolara, lepo Dovoljno je bilo jednom da napišeš, a ne tri puta. Sa druge strane, ivy nije napisala koliko bi potrošila. Treće, bacanje 2k dinara i dalje je bacanje 2k dinara.
ivy Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 pa kad Ras ima visoke standarde...meni ne treba saround sond ali da cujete kakvi su krsh zvucnici na ovom laptopu razumeli bi me koliko malo bolje trazim
Ras Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ivy, nisam govorio o saraund zvuku, niti o visokim standardima. Pretpostavio sam da treba ozvučiti nekakav prostor tim zvučnicima i da (aktivni) zvučnici (sa žicom, ili bez) od 2000 dinara neće svirati puno bolje od tih sa laptopa. Pogledaj šta ti se nudi u radnjama, pa probaj i odluči da li ti to odgovara. Nemoj samo ove da kupiš
maheem Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) ja nisam čuo dobre bluetooth zvučnike ispod 150e. gomila u tom rangu 150-200e je lošeg zvuka. sonos one je ok al skup, bose soundtouch 10 je neznatno jeftiniji sa super zvukom za jednu malu kutiju, jbl charge je ok za kupatilo, kuhinju i putovanja, i možda je best buy jer možeš igrati fudbal sa njim al mu je zvuk slabiji od prva dva navedena. al eto ako neko naleti na neka jeftina a dobra rešenja nek napiše ovde preporuke Edited December 11, 2017 by maheem
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 pre sto godina uzeo ovaj, vrši mi posao u kolima i na da kažem nepristupačnim mestima. al sam operisan od sluha pa i to uzmite kao okolnost
renne Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 hour ago, maheem said: ja nisam čuo dobre bluetooth zvučnike ispod 150e. gomila u tom rangu 150-200e je lošeg zvuka. sonos one je ok al skup, bose soundtouch 10 je neznatno jeftiniji sa super zvukom za jednu malu kutiju, jbl charge je ok za kupatilo, kuhinju i putovanja, i možda je best buy jer možeš igrati fudbal sa njim al mu je zvuk slabiji od prva dva navedena. al eto ako neko naleti na neka jeftina a dobra rešenja nek napiše ovde preporuke ti se ne računaš, ti si pro
Recommended Posts