gospa buba Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Alooo breee žene jeste normalne??? ...shit has hit the fan .... sloshilo se choveku. elem, cmrlje, cijena je u prednosti nad performansima. jebote koji uzas [emoji23] sent from bubamoto
hazard Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 10 hours ago, miki.bg said: Ima i ovaj Ceresit Aero 360 što se reklamira, nemam pojma kakav je doduše. http://www.ceresitstopvlagi.rs/ceresit-stop-vlagi-aero/http://www.nonstopshop.rs/i-939559/ceresit-aparat-stop-vlazi-aero-360 Hvala, ali to već imam. Radi radnju, ali suviše sporo. A trenutno nigde ne mogu da nađem dopune.
cmrlj Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 24 minutes ago, gospa buba said: sloshilo se choveku. elem, cmrlje, cijena je u prednosti nad performansima. e tu se razlikujemo, meni mora da bude tvrd i dugacak i najbolje ako je crn. ali nije problem, navikla sam vec da u ovim godinama moram da platim za puno zadovoljstvo
ljuttko Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Cmrlj &Bubo, hajd ženi u godinama opišite kako se upotrebljava u kućnim uslovima ako može, ozbiljno pitanje traži ozbiljan odgovor kibiceri stop
cmrlj Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 ovo ipak nije ta vrsta foruma;) ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). sad malo pogledala, pun jutjub vezbi, nu:)
gospa buba Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 ovo ipak nije ta vrsta foruma;) ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). sad malo pogledala, pun jutjub vezbi, nu:)sad vishe ne mogu da se setim koje je bilo pitanje.u svakom sluchaju nije onaj klasik poliiuretanski, nego ima tu neku krupnu teksturu, neko je vec pominjao.sent from bubamoto
ljuttko Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 6 hours ago, cmrlj said: ovo ipak nije ta vrsta foruma;) ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). sad malo pogledala, pun jutjub vezbi, nu:) Fala Cmrlj, ovo mi je trebalo ovi jućubeovi, što bi moja keva rekla taman mi to treba za krsta . Buba se snebiva nešto i vadi na senilnost ;)
gospa buba Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 shta sad kako pa sve sam oprichala...sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Mislim da ti ovo ne valja za krsta. Mislim da je čak i bio neki video o tome na linku......shit has hit the fan ....
Kelt Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 je l postoji neka mašina koja vrti kontrolni kotur iz fiskalne kase? malo mi je teško da poverujem da se to radi ručno kada neko hoće da proverava
werbatim Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 je l postoji neka mašina koja vrti kontrolni kotur iz fiskalne kase? malo mi je teško da poverujem da se to radi ručno kada neko hoće da proveravaZnam kad sam promoterisao u Rodi da su rucno sve traziliSent from my Tesla_SP9.1 using Tapatalk
ivy Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 ja bih neki blluetooth zvucnik da prikacim na lap top a nemam pojma sta da kupim i za koliko?jel ima nesto dobro kod kineza? svejedno mi dal u radnji il on line.. nista nisam istrazivala i nemam pojma nista o tome
Recommended Posts