Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Alooo breee žene jeste normalne???

...shit has hit the fan ....

sloshilo se choveku.

elem, cmrlje, cijena je u prednosti nad performansima.

jebote koji uzas [emoji23]

sent from bubamoto

Posted
24 minutes ago, gospa buba said:

sloshilo se choveku.

elem, cmrlje, cijena je u prednosti nad performansima.

e tu se razlikujemo, meni mora da bude tvrd i dugacak i najbolje ako je crn. ali nije problem, navikla sam vec da u ovim godinama moram da platim za puno zadovoljstvo :4_joy:

Posted

Cmrlj &Bubo, hajd ženi u godinama opišite kako se upotrebljava u kućnim uslovima  ako može,  ozbiljno pitanje traži ozbiljan odgovor :8_laughing:  kibiceri stop:dry:

Posted

ovo ipak nije ta vrsta foruma;)

ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). 

sad malo pogledala, pun jutjub vezbi, nu:)

Posted
ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). 
sad vishe ne mogu da se setim koje je bilo pitanje.u svakom sluchaju nije onaj klasik poliiuretanski, nego ima tu neku krupnu teksturu, neko je vec pominjao.

sent from bubamoto

Posted
6 hours ago, cmrlj said:

Fala Cmrlj, ovo mi je trebalo ovi jućubeovi, što bi moja keva rekla taman mi to treba za krsta . Buba se snebiva  nešto i vadi na senilnost ;)

Posted

shta sad kako pa sve sam oprichala...

sent from bubamoto

Posted

Mislim da ti ovo ne valja za krsta. Mislim da je čak i bio neki video o tome na linku...

...shit has hit the fan ....

Posted

@frenk. videcemo.

sent from bubamoto

Posted

je l postoji neka mašina koja vrti kontrolni kotur iz fiskalne kase? malo mi je teško da poverujem da se to radi ručno kada neko hoće da proverava

Posted
je l postoji neka mašina koja vrti kontrolni kotur iz fiskalne kase? malo mi je teško da poverujem da se to radi ručno kada neko hoće da proverava
Znam kad sam promoterisao u Rodi da su rucno sve trazili

Sent from my Tesla_SP9.1 using Tapatalk

Posted

ja bih neki blluetooth zvucnik da prikacim na lap top a nemam pojma sta da kupim i za koliko?jel ima nesto dobro kod kineza?

svejedno mi dal u radnji il on line..

nista nisam istrazivala i nemam pojma nista o tome