Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Alooo breee žene jeste normalne???

...shit has hit the fan ....

sloshilo se choveku.

elem, cmrlje, cijena je u prednosti nad performansima.

jebote koji uzas [emoji23]

sent from bubamoto

24 minutes ago, gospa buba said:

sloshilo se choveku.

elem, cmrlje, cijena je u prednosti nad performansima.

e tu se razlikujemo, meni mora da bude tvrd i dugacak i najbolje ako je crn. ali nije problem, navikla sam vec da u ovim godinama moram da platim za puno zadovoljstvo :4_joy:

Cmrlj &Bubo, hajd ženi u godinama opišite kako se upotrebljava u kućnim uslovima  ako može,  ozbiljno pitanje traži ozbiljan odgovor :8_laughing:  kibiceri stop:dry:

ovo ipak nije ta vrsta foruma;)

ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). 

sad malo pogledala, pun jutjub vezbi, nu:)

ja ne vezbam u kucnim uslovima, ali imam isijas i bole me donja ledja, probala roler u vezbaonickim uslovima, dobro mi za samomasazu (za to je bitno da taj bude tvrd). 
sad vishe ne mogu da se setim koje je bilo pitanje.u svakom sluchaju nije onaj klasik poliiuretanski, nego ima tu neku krupnu teksturu, neko je vec pominjao.

sent from bubamoto

6 hours ago, cmrlj said:

Fala Cmrlj, ovo mi je trebalo ovi jućubeovi, što bi moja keva rekla taman mi to treba za krsta . Buba se snebiva  nešto i vadi na senilnost ;)

shta sad kako pa sve sam oprichala...

sent from bubamoto

Mislim da ti ovo ne valja za krsta. Mislim da je čak i bio neki video o tome na linku...

...shit has hit the fan ....

ali stvarno ne pricamo o kurcu.

@frenk. videcemo.

sent from bubamoto

je l postoji neka mašina koja vrti kontrolni kotur iz fiskalne kase? malo mi je teško da poverujem da se to radi ručno kada neko hoće da proverava

je l postoji neka mašina koja vrti kontrolni kotur iz fiskalne kase? malo mi je teško da poverujem da se to radi ručno kada neko hoće da proverava
Znam kad sam promoterisao u Rodi da su rucno sve trazili

Sent from my Tesla_SP9.1 using Tapatalk

aku srafilica iz jor frend ;)

ja bih neki blluetooth zvucnik da prikacim na lap top a nemam pojma sta da kupim i za koliko?jel ima nesto dobro kod kineza?

svejedno mi dal u radnji il on line..

nista nisam istrazivala i nemam pojma nista o tome