Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
probaj sreco u kartografskom muzeju, oni bi trebalo da drze takve suvenire...u vasinoj ulici (vase carapica, paralelno sa knez mihajlovom ka dorcolu), skoro do kalemegdana se nalazi. iznad matematickog ...ma tamo bre gde se trolejbusi okrecu bukvalno. ogromna zgradurina.probaj prvo da ih zoves telefonom da ne ides dzabe
Eee, konacno da ja jednom dodjem na forum, a da ti nisi u BanaLognom stanju. Znam gde je Vasina, pogledacu i tamo, fala i tebi.sreco sreco radosti moja :)
Posted
Placam ovaj net u kafeu pa sam odmah krenuo djonom (a i "numem" da srchujem). Zvao sam vec institut, oni samo imaju te, Srbiju, Cernu Goru, ex-yu Republike.Ja trazim citav svet, i jos neki paralelni, ako ima. angry.gif :DHvala, Stormi, na ulozenom trudu. Sutra cu da odem do one GEOKARTE u Bulevaru Vojvode Misica, mozda oni imaju.
Prijavljuj ako nađeš te svetske. Nema na šta.Nisam searchovala samo sela radi. :)
Posted (edited)

Kupujem kombinovani frizider. Ovako nesto. Zna li neko gdje ima jeftina trgovina bijele tehnike?

Edited by nautilus
Posted

Ja kupio sličan (samo što je LG) u tehmonaniji na NBG-u (preko puta Ideje i Rodića, pored Mercedesa) ... 33 'iljade na popustu ....

Posted

treba mi prilicno hitno savet strucnjaka. Treba mi neko ko se razume u violine. Stare, antikvitete. Umisljam da imam nesto jako vredno pa mi treba neko ko ume da proceni autenticnost. Javite na PM, sto pre....

Posted

Nakro po Dedinju, a?

Posted

E, neka si. Garant imaš Karlovarijusa (iz Karlovih Vari, 1956).

Posted

sishite, daj neko ozbiljan da se javi... a vi cete videti kad to uvaljam pa se obogaljim... Obogatim. Necu vam se vise javiti. Nick cu promeniti i pisacu na Sportu.

Posted

mp40 je moj najbolji drug.

Posted

čaša za pivo, ne krigla. Pristojne veličine, merkator prodaje naprstak.

Posted

probaj u Vero radnjama, videh neke prijatelje koji su kupili lepe, tanke čaše jako pristojne veličine (pola litra, mislim).jedina mana je što se mnogo lako lome u mašini.

Posted

Jel ima neko ko zna kakvo je to naselje Padina u Brace Jerkovic, i jos ako bi mogao da mi to pinpointuje na Google Earth? Pomozite Vasi.