jms_uk Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ja imam negde novcanicu od 2 dolara. To je valjda toliko retko da su vise puta ljudi prijavljivani za lazni novac jer su prodavci bili ubedjeni da ne postoji :) https://psmag.com/the-mystery-of-2-bills-d11485026d54#.5l4k92ajv Moze u bilo kojoj banci (bar u vecim gradovima) da se uzme. A videh i van USA. Sent from my iPhone using Tapatalk
jms_uk Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 beše kovanicu od dolar bilo teško naći. mislim da sam na prvu naleteo posle par meseci u usa. I njih poslednjih par godina ima relativno dosta. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bujodrag Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Imam negde kovanicu od 1$ i, valjda, 50 centi
eye of the beholder Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Gde u Beogradu ima da se kupi ovo sokoćalo? mrsko mi da čekam Kineze da pošalju, siguran sam da ima negde i u Beogradu a da nije neko "dranje" para ..
Frank Pembleton Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Imaš u ovim prodavnica raznih komp gedžeta, usb-ova itd. ....shit has hit the fan...
eye of the beholder Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Zaboravio sam da kažemda ima u MicroPrincu ali košta oko 40 jura Mislim da je ipak skupo....
maheem Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Zaboravio sam da kažemda ima u MicroPrincu ali košta oko 40 jura Mislim da je ipak skupo.... http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&submit%5Bsearch%5D=Tra%C5%BEi&dummy=name&data%5Bkeywords%5D=hdmi%20av&return_url=aW5kZXgucGhw
eye of the beholder Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nikad mi na pamet napadaju ti kupujem prodajem/limundo/kupindo oglasi. Pogledaću. Hvala Sent from my LG-D855 using Tapatalk
steins Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ljudi jurim neki mali media plejer, bitno mi je samo da ima hdmi izlaz i usb ulaz. Video sam neke male bluberije kojima nije trebalo ni eksterno napajanje što mi je vrh odgovaralo. Di imam to da kupim za jeftine pare a da ne naručujem iz kine? Sent from my D6503 using Tapatalk
kiki Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 (edited) Da li negde postoji prodavnica štikli ili neki obućar koji ih ima u nešto većem broju (u odnosu na uobičajeno)? Pre je bila neka prodavnica u Gradiću Pejton odakle se naš lokalni obućar snabdevao, ali više ne radi. Edited February 1, 2017 by kiki
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 11. i 12. februara u hotelu slavija je sajam antikviteta velika je verovatnoća da ćeš ih naći, ili bar pokupiti kontakte gde ih možeš naći :) samo da znaš, nema luša :(
Kelt Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 kom dušeku se prikloniti - žičanom ili penastom? Gledao sam one Schlarafia, ali su brutalno skupi, ne znam vredi li više to, nešto iz Yisk-a ili je na kraju svejedno, samo da se menja na desetak godina
vathra Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Gledao sam one Schlarafia, ali su brutalno skupi, ne znam vredi li više to, nešto iz Yisk-a ili je na kraju svejedno, samo da se menja na desetak godina Имам шларафију, брачни душек, купио га пре скоро 8 година. Био је нешто око 300 евра, што је било дупло у односу на најјевтинији, али то по мени ипак није брутално скупо. Има гаранцију од 18 година на жичано језгро, и оно је и даље као ново. Ми га упутство окрећемо свака три месеца. Био је тврд кад смо га узели, и даље је. Од мене препорука.
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Имам шларафију, брачни душек, купио га пре скоро 8 година. Био је нешто око 300 евра, што је било дупло у односу на најјевтинији, али то по мени ипак није брутално скупо. Има гаранцију од 18 година на жичано језгро, и оно је и даље као ново. Ми га упутство окрећемо свака три месеца. Био је тврд кад смо га узели, и даље је. Од мене препорука. +1
Recommended Posts