Frank Pembleton Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 fala vi, al sam se vladao po uputstvima gosn bloka. doduše nisam pronašao onog u vojvođanskoj(pored rome) al je zato onaj u immo centru bio prisutanI sad sam ja tu da te podsetim , kakav kraj si napustio ;-)
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 jeste al sam došao u bolji po lokaciji. mada su savski blokovi(70a, 70, 44 i 45) ubedljivo najbolja naselja na nbgd
Timmy Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Jeste. A kad ti treba obican kljucar moras da pitas na forumu. Sa ove strane reke samo izadjes i nadjes mesto za narezivanje :D
Frank Pembleton Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 jeste al sam došao u bolji po lokaciji. mada su savski blokovi(70a, 70, 44 i 45) ubedljivo najbolja naselja na nbgd A ja u kontra smeru...Nego sad me podseti na mog ortaka kad samu rekao Ej čekaj da svratim da narežem ključeve a on meni : Opa! Ženi nam se vukooota!
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 ja se držim jedne misli velikog oli rena "standardi, pre statusa"
Frank Pembleton Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 ja se držim jedne misli velikog oli rena "standardi, pre statusa" True so true...
notenoughreasonsforclaire Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Da li se negde može pazariti samo tzv. "kapica" za USB?
Hamlet Strašni Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 So gledao na aliexpresu? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Geo Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Gde naci u Bg-u onu platicnu mrezu na metar ili neku tanju zicanu , da zastitim stene na terasi jer komotno prolazi kroz proreze na gvozdenoj ogradi ...
Geo Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Zemunski gvožđar, početak Bežanijske Jbt u toj gvozdjari sam do sada kupio, dve dzezve, turski mlin za biber , staklo za petrolej retro lampu, neke serpe, eksere celicne ma svasta ... a zivim na Dorcolu . Retka old school radnjica , gde bukvalno sve mozes da nadjes
bradilko Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 kupi tanju zicanu.ja stavio po svim prozorima i terasi zbog mace.neunistiva.ne mogu joj nista ni macka ni vetar a mozes da je lako oblikujes klestima.
svashtabezneshto Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Zna li neko istorijat ove pesme? Pevao ju je ko je stigao, kao autor se navodi neki Dragan Nikolić.
čekmeže Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Pitanje ti je kao stvoreno za onu što vodi emisiju 1000 i 1 trag na dvestadvojci.
Recommended Posts