Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

fala vi, al sam se vladao po uputstvima gosn bloka. doduše nisam pronašao onog u vojvođanskoj(pored rome) al je zato onaj u immo centru bio prisutan

I sad sam ja tu da te podsetim , kakav kraj si napustio ;-)
Posted

jeste

al sam došao u bolji po lokaciji. mada su savski blokovi(70a, 70, 44 i 45) ubedljivo najbolja naselja na nbgd

Posted

Jeste. A kad ti treba obican kljucar moras da pitas na forumu. Sa ove strane reke samo izadjes i nadjes mesto za narezivanje :fantom: :D

Posted

jeste

al sam došao u bolji po lokaciji. mada su savski blokovi(70a, 70, 44 i 45) ubedljivo najbolja naselja na nbgd

A ja u kontra smeru...

Nego sad me podseti na mog ortaka kad samu rekao Ej čekaj da svratim da narežem ključeve a on meni : Opa! Ženi nam se vukooota!

Posted

ja se držim jedne misli velikog oli rena

"standardi, pre statusa"

:fantom:

Posted

ja se držim jedne misli velikog oli rena

"standardi, pre statusa"

:fantom:

True so true...
Posted

Da li se negde može pazariti samo tzv. "kapica" za USB?

Posted

So gledao na aliexpresu?

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• 1 month later...
Posted

Gde naci u Bg-u onu platicnu mrezu na metar ili neku tanju zicanu  , da zastitim stene na terasi jer komotno prolazi kroz proreze na gvozdenoj ogradi ...

Posted

Zemunski gvožđar, početak Bežanijske

Jbt u toj gvozdjari sam do sada kupio, dve dzezve, turski mlin za biber , staklo za petrolej retro lampu, neke serpe, eksere celicne ma svasta  ... a zivim na Dorcolu . Retka old school radnjica , gde bukvalno sve mozes da nadjes

Posted

kupi tanju zicanu.ja stavio po svim prozorima i terasi zbog mace.neunistiva.ne mogu joj nista ni macka ni vetar a mozes da je lako oblikujes klestima.

Posted

Zna li neko istorijat ove pesme?

Pevao ju je ko je stigao, kao autor se navodi neki Dragan Nikolić.

Posted

Pitanje ti je kao stvoreno za onu što vodi emisiju 1000 i 1 trag na dvestadvojci.