July 10, 20168 yr Svuda vidim na prodaju mušeme na metar. Gde u Bg da nađem lepe mušeme za okrugli sto (90cm)? Sečenje u obliku kruga stop.
July 10, 20168 yr Imas na mooshema.net a iste te i u Mikseru+1 ja radio nešto sa njima i dobio na poklon jednu, keva je izvukla iz šteka posle par godina i izazvala je lavine oduševljenja i ljubomore među komšinicama
July 12, 20168 yr drugarica traži svežu graviolu i ne pita šta košta. kaže da se dečak kog zna njome leči od kancera. imal ko iz belog sveta da može da je nabavi?
July 27, 20168 yr Ja mogu o njima sve najbolje da kažem, ali de gustibus... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
July 28, 20168 yr Imate li preporuku za očnu kuću/optičarsku radnju u Beogradu? Тц преко пута пијаце на сењаку.
August 1, 20168 yr Da li neko zna za sajt/način da se na jednom mestu uradi pretraga po ključnim rečima i datumu a da se za rezultat dobije pregled vesti po datom kriterijumu iz svih domaćih online medija? Mene u tom slučaju jako buni postupak i nedorečenost inspektora koji su došli na Brankov most kada je otac tu započeo protest. Nikako da nađem snimak te njihove izjave. TT