May 18, 20168 yr Jel ima neko da preporuci kontakt za iznajmljivanje buseva /minibuseva/kombija za jedno stotinak ljudi za prevoz 30 tak kilometara tj i povratak? pada mi na pamet samo Lasta a kapiram da ce da oderu sa cenom... kako se to uopste naplacuje, po osobi, po kilometru, po vremenu povratka? Hvala! Скоро сви држе исте цена.Мислим да је у ласти еуро по километру ако долазак и одлазак имају преко 150км а ако је мање онда се плаћа другачије. Пробај и банбус да контактираш мислим да и они имају ок цене. Edited May 18, 20168 yr by Блок_64
May 19, 20168 yr Jel ima neko da preporuci kontakt za iznajmljivanje buseva /minibuseva/kombija za jedno stotinak ljudi za prevoz 30 tak kilometara tj i povratak? pada mi na pamet samo Lasta a kapiram da ce da oderu sa cenom... kako se to uopste naplacuje, po osobi, po kilometru, po vremenu povratka? Hvala! http://www.nenex-trade.co.rs/
May 19, 20168 yr Jel ima neko da preporuci kontakt za iznajmljivanje buseva /minibuseva/kombija za jedno stotinak ljudi za prevoz 30 tak kilometara tj i povratak? pada mi na pamet samo Lasta a kapiram da ce da oderu sa cenom... kako se to uopste naplacuje, po osobi, po kilometru, po vremenu povratka? Hvala! 30ak km ce ti uzeti autodan. Racunaj bar 300+ EUR za dabldeker
May 19, 20168 yr Бус на спрат мислим да има 75 места тако да ти један не завршава посао. Nisu svi isti, a 100njak je relativan pojam. Ali za autodan, bez 200 EUR za obican/300 za spratni, nece da prodje. Verovatnije +100 na ovo.
May 24, 20168 yr zna li neko kakvog dobrog stolara bilo gde u bgu?za reparaciju ili da ti napravi neki nameštaj po meri?
May 24, 20168 yr zna li neko kakvog dobrog stolara bilo gde u bgu? Послаћу ти број од два столара.Један мунзе један борча.
May 28, 20168 yr gdje u bgd ima da se kupi ulje cajevca (tea tree) ali valjano, a ne neko razredjeno smece?
May 29, 20168 yr gdje u bgd ima da se kupi ulje cajevca (tea tree) ali valjano, a ne neko razredjeno smece? Da li si probala da zvrcneš biljnu apoteku? I ako nemaju mogu da te upute na pravi trag.
May 29, 20168 yr Nasla sam, hvala :) Oshadhi ulja distribuira neka Melissa biokozmetika, a ona su kvalitetna