aram Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 ako putujes avionom - tvrd, ona stoka po aerodromima to baca ko da je tudje ako sam hendlujes prtljag, onda bolje mek, a i obicno je dosta laksi.
ordi Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 (edited) i da ga obmota u providnu foliju Edited January 16, 2016 by ordi
ToniAdams Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 ako putujes avionom - tvrd, ona stoka po aerodromima to baca ko da je tudje ako sam hendlujes prtljag, onda bolje mek, a i obicno je dosta laksi. bemliga. Tvrd se lakse polomi.
belch Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 zna li neko gde ima da se kupi ljuštilica za povrće sa keramičkom oštricom? imala sam jednu al se slomila i sad nema šanse da nađem da kupim ponovo
gospa buba Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 zna li neko gde ima da se kupi ljuštilica za povrće sa keramičkom oštricom? imala sam jednu al se slomila i sad nema šanse da nađem da kupim ponovo bilo je u maksiju negde zbudzeno u povrce, ko shto umeju, ali nisam obratila paznju jer mrzim keramichka sechiva <_<
gospa buba Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 moguce, znam da su bile neke zelene utrpane medj krompire ^_^
kapetanm Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A sto su bolje keramicke? Pa nije ljuscenje krompira tako bitan posao. Ja bi uzeo bilo kakvu
renne Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 moguce, znam da su bile neke zelene utrpane medj krompire ^_^ Te maxijeve su fenomenalne. Sto godina rade posao
Sestre Bronte Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 nema ništa od ljuštilice, da se navikne na lagodan život, posle će i veš mašinu da traži da kupim
Pontijak Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 gde u NBG mogu da se kupe oni tajmeri kojima se podesava vreme ukljucivanja/iskljucivanja elektricnih uredjaja a da to mesto nije buvljak ili kinezi tj. da makar postoji nada da je kvalitetna napravica?
Pontijak Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Imaš u Home centru u Ušću raznih modela hvala veliko renne! :)
Recommended Posts