January 15, 20169 yr ako putujes avionom - tvrd, ona stoka po aerodromima to baca ko da je tudje ako sam hendlujes prtljag, onda bolje mek, a i obicno je dosta laksi.
January 16, 20169 yr ako putujes avionom - tvrd, ona stoka po aerodromima to baca ko da je tudje ako sam hendlujes prtljag, onda bolje mek, a i obicno je dosta laksi. bemliga. Tvrd se lakse polomi.
February 1, 20169 yr zna li neko gde ima da se kupi ljuštilica za povrće sa keramičkom oštricom? imala sam jednu al se slomila i sad nema šanse da nađem da kupim ponovo
February 1, 20169 yr zna li neko gde ima da se kupi ljuštilica za povrće sa keramičkom oštricom? imala sam jednu al se slomila i sad nema šanse da nađem da kupim ponovo bilo je u maksiju negde zbudzeno u povrce, ko shto umeju, ali nisam obratila paznju jer mrzim keramichka sechiva <_<
February 1, 20169 yr A sto su bolje keramicke? Pa nije ljuscenje krompira tako bitan posao. Ja bi uzeo bilo kakvu
February 1, 20169 yr moguce, znam da su bile neke zelene utrpane medj krompire ^_^ Te maxijeve su fenomenalne. Sto godina rade posao
February 1, 20169 yr nema ništa od ljuštilice, da se navikne na lagodan život, posle će i veš mašinu da traži da kupim
February 5, 20169 yr gde u NBG mogu da se kupe oni tajmeri kojima se podesava vreme ukljucivanja/iskljucivanja elektricnih uredjaja a da to mesto nije buvljak ili kinezi tj. da makar postoji nada da je kvalitetna napravica?