Sokrat Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ima prodavnica ukrasa za torte u Kralja Milana sa leve strane kad ides od Beograđanke ka Terazijama. Potraži sajt, zove se Čiča Gliša ili tako nešto. Ne znam da li ima baš ta pasta, ali su imali neku masu za pravljenje ukrasa. Ima neka prodavnica i u TC Futura na Slaviji. Tu je moja žena kupila pre neki dan ukrase za ćerkinu tortu, ne znam da li imaju materijal za pravljenje.
Singer Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ima prodavnica ukrasa za torte u Kralja Milana sa leve strane kad ides od Beograđanke ka Terazijama. Potraži sajt, zove se Čiča Gliša ili tako nešto. Ne znam da li ima baš ta pasta, ali su imali neku masu za pravljenje ukrasa. Ima neka prodavnica i u TC Futura na Slaviji. Tu je moja žena kupila pre neki dan ukrase za ćerkinu tortu, ne znam da li imaju materijal za pravljenje. Hvala pogledaću. Sve mi "igra" :)
Nico Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Pogledaj www.eurowilt.com, oni imaju sve iz Wiltonovog programa i jos stosta. Imaju i prodavnicu na Cukarickoj padini. Imas i ove devojke sa FB-a http://www.facebook.com/KalupiIAlatZaFondanTorteIKolace jako su ljubazne, objasnice ti tacno koju masu treba da uzmes. Jedna masa se koristi za ukrasno cvece, druga za figurice, pa ajsing ovaj pa onaj, pa razlicite boje… U Zalivu mozes da "kupis" puno literature na temu, samo ukucas cake decorating i ispada svasta.
ordi Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 gde ima da se pazari ultrazvučni rasterivač pasa lutalica?
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 snajper, armi šopovi. ako tu nema ima po oglasima 100% bio je 15ak€ ne znam za žarkovo
gospa buba Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 el znash da time mozesh i neke tinejdzere da rasterujesh, ako se javi potreba? mislim da je za tu aplikaciju dobijena i 1 ig-nobelova nagrada ^_^
gospa buba Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 e? ima aplikacija nandroidima? nebre, nego da primenish tu pishtaljku na rasterivanje tinejdzera. chim chovek pomene apliciranje, svi se hvataju za androide. rodjena baba da vas ne razume ^_^
gospa buba Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) el može na sve koi me nervirau? ne moze. na matore ne deluje. nachi ne mozesh babu rasterat! Edited March 16, 2015 by gospa buba
katamaran Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 A jel ima negde da se kupi ultrazvucni rasterivac baba lutalica?
bigvlada Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 ne moze. na matore ne deluje. nachi ne mozesh babu rasterat! Možeš, samo ti treba veći top. ^_^ http://gizmodo.com/what-is-the-lrad-sound-cannon-5860592
gospa buba Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Možeš, samo ti treba veći top. ^_^ http://gizmodo.com/what-is-the-lrad-sound-cannon-5860592 to kad krene bash bash ozbiljno da se nervira ^_^
belch Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ako neko negde vidi kišobran u duginim bojama (ali - jako bitno, ne onako milion nijansi, već samo 6 ili 8), po mogućstvu da se sklapa, al nije obavezno, nek mi pliz javi. Od kad su mi ukrali moj, ne mogu da nađem novi, a hoću baš takav
ljuttko Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Baci pogled na Alliexpres :) Ima svega pa i tih duginih boja. Mislila sam da su i tamo kišobrani jeftini ko Kineza kad ja tamo a ono medjutim <_<
Recommended Posts