March 15, 201411 yr meni su u diopti u delti, "varili plastiku" tj. njihov majstor za neke smešne pare. probaj da svoj problem rešiš kod njih. ne garantujem da će uspeti, ali se ne predstavljaju pametnijim nego što jesu, sigurno.
March 19, 201411 yr gledao :( imao bliski susret sa ringlom, treba mi drugi. imas kod bogoslovije onu neku radnju za univerzalne daljinske. verujem da i za ovo mogu da iskombinuju.
March 19, 201411 yr ako imaš android sa IR pokušaj sa SmartIR remote, čovek je ubacio neverovatanan broj kodova, za ne poverovati koje sve uređaje ima
March 19, 201411 yr ako imaš android sa IR pokušaj sa SmartIR remote, čovek je ubacio neverovatanan broj kodova, za ne poverovati koje sve uređaje ima da li mislis da postoji sansa da ce to raditi i na nekim zvucnicima koje imam (Microlab Solo 6), koji su imali daljinski za podesavanje treble i basa ali mi je krepao? edit: haha nasao sam app koji radi bas to sto mi treba, dedicated microlab solo app Edited March 19, 201411 yr by Marko M. Dabovic
March 19, 201411 yr tvorac ovog app je suvi genije, uspeo je bolestan broj kodova da isprogramira, i sve to za 7$
March 19, 201411 yr ok pretpostavimo da imam IR adapter za PC. da li postoji neki ekvivalent ovoga za PC?