gospa buba Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Stvarno? To bi moglo da bude lakše nego što sam mislila! :)ma da. cenu ne pogledala, naravno. prvo sam se zaletela, kao, daj, a onda se zapitala a ko ce to da mi jede? i tako nije bilo nishta <_<ima ga na munze pijaci chesto, mislim, kad ima...
maheem Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Gde u bg-u mogu da kupim slatki krompir ili čičoku? I koliko bi moglo da košta kilo tog zadovoljstva...ima u merkatoru slatki krompir. prodaje se na komad (mislim da je oko 300g komad) i košta između 250 i 300 dinosaurusa
dranata Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Fala oboma na info... dakle, kao svetog petra kajgana....
Frile Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Pazi, može biti da su slatki krompir i čičoka različite stvari.Čičoke (poput korena đumbira ali kržljavija) je pod tim imenom bilo po maksijima, i cena nije bila preterano visoka. U svakom slučaju nisu išli na komad.Neke velike crvene krtole pod nazivom slatki krompir sam viđao u metrou, verovatno je to isto što je maheem video u merkatoru.
renne Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ima na svim pijacama ćićokeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
dranata Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 pa ja na netu videla slatki krompir ili ćićoka, čičoka whatever. Pa jel isto ili nije isto?
dranata Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 :thumbdown:treba mi slatki kropir. a jel njega ima na svim pijacama?
renne Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nega nema skoro pa nigde. Ponekad se pojavi u Merkatoru, ali retkoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
kud u maglu Simoviću Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 ima neki tip u Rumi što gaji te južnoameričke sorte, a gde i kad prodaje nemam pojma
ajgor Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Pazi, može biti da su slatki krompir i čičoka različite stvari.Čičoke (poput korena đumbira ali kržljavija) je pod tim imenom bilo po maksijima, i cena nije bila preterano visoka. U svakom slučaju nisu išli na komad.Neke velike crvene krtole pod nazivom slatki krompir sam viđao u metrou, verovatno je to isto što je maheem video u merkatoru.Ako se pod velikim crvenim krtolama misli na batat, to kod Cvetka redovno donosi jedan tip iz Barande, prodaje za oko 300 dinara kilo.
Recommended Posts