Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Stvarno? To bi moglo da bude lakše nego što sam mislila! :)
ma da. cenu ne pogledala, naravno. prvo sam se zaletela, kao, daj, a onda se zapitala a ko ce to da mi jede? i tako nije bilo nishta <_<ima ga na munze pijaci chesto, mislim, kad ima...
Posted
Gde u bg-u mogu da kupim slatki krompir ili čičoku? I koliko bi moglo da košta kilo tog zadovoljstva...
ima u merkatoru slatki krompir. prodaje se na komad (mislim da je oko 300g komad) i košta između 250 i 300 dinosaurusa
Posted

Fala oboma na info... dakle, kao svetog petra kajgana....

Posted

Pazi, može biti da su slatki krompir i čičoka različite stvari.Čičoke (poput korena đumbira ali kržljavija) je pod tim imenom bilo po maksijima, i cena nije bila preterano visoka. U svakom slučaju nisu išli na komad.Neke velike crvene krtole pod nazivom slatki krompir sam viđao u metrou, verovatno je to isto što je maheem video u merkatoru.

Posted

Ima na svim pijacama ćićokeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

pa ja na netu videla slatki krompir ili ćićoka, čičoka whatever. Pa jel isto ili nije isto?

Posted

Nije istoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

:thumbdown:treba mi slatki kropir. a jel njega ima na svim pijacama? :unsure:

Posted

Nega nema skoro pa nigde. Ponekad se pojavi u Merkatoru, ali retkoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

u nesoljeni krompir pire sipaj čokoladno mleko :P

Posted

ima neki tip u Rumi što gaji te južnoameričke sorte, a gde i kad prodaje nemam pojma

Posted
Pazi, može biti da su slatki krompir i čičoka različite stvari.Čičoke (poput korena đumbira ali kržljavija) je pod tim imenom bilo po maksijima, i cena nije bila preterano visoka. U svakom slučaju nisu išli na komad.Neke velike crvene krtole pod nazivom slatki krompir sam viđao u metrou, verovatno je to isto što je maheem video u merkatoru.
Ako se pod velikim crvenim krtolama misli na batat, to kod Cvetka redovno donosi jedan tip iz Barande, prodaje za oko 300 dinara kilo.
Posted

u super. Cvetko odgovara! Hvala svima!