Аврам Гојић Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Nije u zivotu vise uopste. Ima na Tosinom bunaru nova firma u kojoj rade ljudi iz Dragica, prave do jaja kombat stvari. Zove se inex luss ili tako nesto.
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ako može malo detaljnije bio bih zahvalan:)
Skyhighatrist Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Gde ima da se kupi ovako nesto i koliko kosta? 80 evara i dobar je (čvrst), drugar kupio klincima za ng
Аврам Гојић Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (edited) ako može malo detaljnije bio bih zahvalan :)evo!http://www.inexluss.com/nisam kupovao tu ali sam video nekoliko stvari, moj jedan drugar, paintball fanatik,oprema se kod njih. cene su skroz OK koliko sam shvatio. Edited March 9, 2013 by Marko M. Dabovic
Moća Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 80 evara i dobar je (čvrst), drugar kupio klincima za ngVeliko je bas a i skup mi ipak sam volonter. Ima li nesto manje za klinca od tri godine?
Skyhighatrist Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Imas kod Pertinija plastikanere za 40-tak ojra...Mada, za klinca od tri godine najbolje kupi tablu sto se kaci na vrata...
luba Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 molba velika:ima li nekog ko je bio na utakmici dinamo zvezda 13. maja 1990? ako da, molim da mi se javi na pm.hvala unapred.
Moća Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Imas kod Pertinija plastikanere za 40-tak ojra...Mada, za klinca od tri godine najbolje kupi tablu sto se kaci na vrata...E to vec odgovara. Vec je polomio dva sto se kace na vrata :-)Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
yolo Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 treba mi hitno knjiga nebojse popova (kao priredjivac) - srpska strana rata koju je originalno objavio samizdat b92 pre nekih 17 godinaknjige nema kod njih, ni kod dejana ilica... mozda ima u nekoj knjizari ali sad to treba tabanati.da li neko ima slucajno kod sebe i zeli da se resi uz razumnu nadoknadu ili je video negde u skorije vreme?
sailorman Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jel postoji u Bgd neki jeftin nameštaj osim Forma Ideale i Kika?
Recommended Posts