Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Nije u zivotu vise uopste. Ima na Tosinom bunaru nova firma u kojoj rade ljudi iz Dragica, prave do jaja kombat stvari. Zove se inex luss ili tako nesto.

Posted

ako može malo detaljnije bio bih zahvalan:)

Posted

Gde ima da se kupi ovako nesto i koliko kosta?50a993659877892b8255a90e019d3368.jpglittle-tikes-adjust-n-jam-basketball-set-40-p.gif

Posted
Gde ima da se kupi ovako nesto i koliko kosta?
80 evara i dobar je (čvrst), drugar kupio klincima za ng
Posted (edited)
ako može malo detaljnije bio bih zahvalan :)
evo!http://www.inexluss.com/nisam kupovao tu ali sam video nekoliko stvari, moj jedan drugar, paintball fanatik,oprema se kod njih. cene su skroz OK koliko sam shvatio. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

A to u zgradi bivšeg inexa, kod poreske, bivšeg sdk

Posted
80 evara i dobar je (čvrst), drugar kupio klincima za ng
Veliko je bas a i skup mi ipak sam volonter. Ima li nesto manje za klinca od tri godine?
Posted

Imas kod Pertinija plastikanere za 40-tak ojra...Mada, za klinca od tri godine najbolje kupi tablu sto se kaci na vrata...

Posted

molba velika:ima li nekog ko je bio na utakmici dinamo zvezda 13. maja 1990? ako da, molim da mi se javi na pm.hvala unapred.

Posted
Imas kod Pertinija plastikanere za 40-tak ojra...Mada, za klinca od tri godine najbolje kupi tablu sto se kaci na vrata...
E to vec odgovara. Vec je polomio dva sto se kace na vrata :-)Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Posted

treba mi hitno knjiga nebojse popova (kao priredjivac) - srpska strana rata koju je originalno objavio samizdat b92 pre nekih 17 godinaknjige nema kod njih, ni kod dejana ilica... mozda ima u nekoj knjizari ali sad to treba tabanati.da li neko ima slucajno kod sebe i zeli da se resi uz razumnu nadoknadu ili je video negde u skorije vreme?

Posted

Jel postoji u Bgd neki jeftin nameštaj osim Forma Ideale i Kika?