Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

ja nikada nisam bila na rekreativnoj nastavi (traume iz detinjstva) uvek sam se nepogrešivo u to vreme razbolela :(

Posted

ja sam jedva dočekala maskembal na ekskurziji na tari jer sam nesmetano mogla da sedim u sobi i igram drugaricin tetris

Posted

u moje vreme nije postojala ta "rekreativna nastava"metuzalem

Posted
u moje vreme nije postojala ta "rekreativna nastava"metuzalem
kako to mislish? pa stalno se ishlo sa shkolom, na more i na planine, samo se nije zvalo rekreativna.
Posted

u bih propustišeili u mostaru, makar

Posted
u bih propustišeili u mostaru, makar
pa jes. vi ste imali more i planine okokuce ^_^
Posted

ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu. lumperaj, beše.

Posted

ja na bogovadji bila proglasena za pionirku dana.

Posted
ima nekoga da nije bio na tari?
pa eno ja se autovah negde gore :(nisam uspela na rekreativnu ni jedan jedini put od 4, ama baš svaki put neki sinuzitis ili anginčuga ili streptokoke il taka neka već govna
Posted

nego, a šta um gottes willen sve ovo radi na topiku "gde da nađem? kako se zove?" :lolol:

Posted (edited)
ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu.lumperaj, beše.
Ja. Bili u Divljani i Soko banji (hotel Zdravljak) Posle krenule devedesete™, pa nas nisu ni vodili nigde do sedmog-osmog, kada odosmo u Lepenski Edited by nbg4ever
Posted

bili na čuvenom mitrovcu na tari u 2. i 4. razredu. dve nedelje su nas gore držali. igranke, maskembali, divljanje po sobama, bazen, bioskop, lutanje šumama bez učitelja... sve pogodnosti smo maksimalno koristili. u drugom su neki krizirali, dok u četvrtom nismo hteli da idemo kući.

Posted

ja se od tare jedino sećam tepih livade

Posted
ja se od tare jedino sećam tepih livade
a lovačkih čeka? :)
Posted

jbt, još se sećam da su nam za ručak servirali pire od graška, koji je svima bio za peglobac (sad bi ga jeo), i takmičenja, čiji su pobednici preko razglasa saopštavani, koja soba je najurednija; rumić i ja, redovito pobeđivali, moliću lepo.