Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ja nikada nisam bila na rekreativnoj nastavi (traume iz detinjstva) uvek sam se nepogrešivo u to vreme razbolela :(
belch Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ja sam jedva dočekala maskembal na ekskurziji na tari jer sam nesmetano mogla da sedim u sobi i igram drugaricin tetris
mire Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 u moje vreme nije postojala ta "rekreativna nastava"metuzalem
gospa buba Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 u moje vreme nije postojala ta "rekreativna nastava"metuzalemkako to mislish? pa stalno se ishlo sa shkolom, na more i na planine, samo se nije zvalo rekreativna.
gospa buba Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 u bih propustišeili u mostaru, makarpa jes. vi ste imali more i planine okokuce ^_^
boshoku Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu. lumperaj, beše.
Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ima nekoga da nije bio na tari?pa eno ja se autovah negde gore :(nisam uspela na rekreativnu ni jedan jedini put od 4, ama baš svaki put neki sinuzitis ili anginčuga ili streptokoke il taka neka već govna
Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 nego, a šta um gottes willen sve ovo radi na topiku "gde da nađem? kako se zove?"
nbg4ever Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu.lumperaj, beše.Ja. Bili u Divljani i Soko banji (hotel Zdravljak) Posle krenule devedesete™, pa nas nisu ni vodili nigde do sedmog-osmog, kada odosmo u Lepenski Edited March 4, 2013 by nbg4ever
Frau Gabrijela Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 bili na čuvenom mitrovcu na tari u 2. i 4. razredu. dve nedelje su nas gore držali. igranke, maskembali, divljanje po sobama, bazen, bioskop, lutanje šumama bez učitelja... sve pogodnosti smo maksimalno koristili. u drugom su neki krizirali, dok u četvrtom nismo hteli da idemo kući.
Frau Gabrijela Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ja se od tare jedino sećam tepih livadea lovačkih čeka? :)
boshoku Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 jbt, još se sećam da su nam za ručak servirali pire od graška, koji je svima bio za peglobac (sad bi ga jeo), i takmičenja, čiji su pobednici preko razglasa saopštavani, koja soba je najurednija; rumić i ja, redovito pobeđivali, moliću lepo.
Recommended Posts