Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
Hoćeš da intervjuišeš Sejda Bajramovića, garant.
provaljen :(
Posted

Gde u Beogradu mogu da se kupe gusle?

Posted
Da odgovorim na svoje pitanje, Narodna radinost, Jug Bogdanova 2. Mada je bolje ici preko coveka koji ih pravi, 50% je jeftinije.
Posted

šta planiraš sa njima ako nije tajna? 1) da pišeš epove o Tomi i Boti2) da ih iskoristiš u electro-folk bendu3) da ti vise na zidu

Posted (edited)
Naručite odmah Sa izvora. Edited by kapetanm
Posted

Jel zna neko radnju koja prodaje neskupe a kvalitetne lampe.Dizajn mi stvarno nije bitan, što jednostavnije to bolje. A konkretno me zanima onaj model sa "uvelom lalom".Gledao sam za sada u Home Centru (nikakav izbor) i u Heliousu u Cvijićevoj (Ružne i skupe).

Posted

Neskupe tog tipa imaš i u ovim supermarketima, Roda C&C recimo, verovatno i Metro.

Posted

Ima u Tempu - nešto manje od 2500 din.

Posted (edited)

Zapamtila sam- u Metrou 1519 din na sniženju. Str.14Baš su grozne! Al' možda je i ja kupim, ako ne budem mogla da biram. Daviću vas povremeno na ovoj temi. U vezi ove elektrike- da li ona ograničenja u lampama (npr. max 40 W) važi samo za obične sijalice, ali ne i za štedljive ne - npr. mogla bi štedljiva od 20W (zamena za običnih cca 100W) iako je ograničenje 40W?

Edited by halloween
Posted

ima i neka prodavnica gde prodaju gotovo samo lampe u takovskoj na uglu sa 27. marta