cmrlj Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) meni ovo sokocalo iz ikee sto se stavlja na sudoperu hitno treba.opcija a. ne treba mi nuzno odmah na zauvek, pa bih mogla i da pozajmim ovo korito ako me bob pogleda pa ga neko od vas ne samo poseduje nego ima i dobru volju da mi ga pozajmi na dva dana da ga premerim i nasadim na maketu sudopere;opcija b. neko dolazi iz inostranstva u narednih pet dana, a pre toga planira da ide u ikeu, i hoce da vuce djevdjir preko pola sveta da mi pomogne (znam, znam, long shot, al sta sad);opcija c. zvala sam ove sto donose iz madjarske, njima treba najmanje nedelju dana. dajte telefone nekih sto donose iz ikee, a da nisu oni iz jovanove. pomagajte. Edited May 5, 2012 by cmrlj
Lezilebovich Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 opcija c. zvala sam ove sto donose iz madjarske, njima treba najmanje nedelju dana. dajte telefone nekih sto donose iz ikee, a da nisu oni iz jovanove. ima ih na buvljaku i u Rodicu na NBG, ali nemam telefon :(
đorđe geprat Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 fala ti dje cuo i dje ne cuo, ubi me ovaj spori protok.a postpejd? ja to imam
cmrlj Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 treba mi na tri nedelje, onda se vracam voljenom kablovskom.
basketas Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 iliA?Ovo drugo sam licno isprobavao jedno 20 minuta :D u Home centeru kod Sajma...
ivy Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 iliA? Imas ogromnu korparsku radnju na uglu Vojislava Ilica i Gospodara Vucica. Proizvodi su im odlicni, imam par komada.Imaju i veb sajt
Frank Pembleton Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 iliA?Ako biras izmedju ova dva ipak drugo...Meni je ovo prvo "samo" fensi tanke su mi one trakice koje nose sedalo...
kim_philby Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 e da li u beogradu postoji spritisticko drustvo? kao prizivanje duhova i tome slicno? koga da pitam? ko bi mogao znati? PS. ne treba mi zarad intervjua sa slobodanom milosevicem da odmah skratim ocekivane forumske posalice (larone gledam u tebe).
Dr Arslanagić Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) Zovi INIS i traži Radmilu Radić, ona je proučavala spiritistički pokret u Srbiji, mada u ranijem periodu.Verovatno će ona znati da te uputi, mada koliko sam shvatio iz njene knjige, to je fenomen kasnog 19. i početka 20. veka, danas toga skoro i da nema... Ako budeš imao vremena, pročitaj od S. Markovića knjigu o grofu Čedi Mijatoviću, koji je, između ostalog, bio i jedan od otaca srpskog spiritizma. Jedan od živopisnijih karaktera srpske istorije. Edited May 9, 2012 by Arbeitmann
henrik larsson Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 e da li u beogradu postoji spritisticko drustvo? kao prizivanje duhova i tome slicno? koga da pitam? ko bi mogao znati? Hoćeš da intervjuišeš Sejda Bajramovića, garant.
renne Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Toner-traka mi treba za Epson LQ300, nigde ne nađoš, pa ako neko zna gde ima, ili neko ima viška bio bih mu zahvalan.
ajgor Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Toner-traka mi treba za Epson LQ300, nigde ne nađoš, pa ako neko zna gde ima, ili neko ima viška bio bih mu zahvalan.Probaj varijante 1 i 2, rekao bih da deluju ozbiljno.edip:zaboravio sam na važan izvor reziltata poput ovog, pa mi se čini da ćeš ipak lako naći rezervni ribon. Edited May 12, 2012 by ajgor
Recommended Posts