Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
gde može da se gleda večerašnja utakmica Barselona-Real ako nemam Arenu?
još je rano za streamove, ovde će ih sigurno biti. Pokušaj pred utakmicu
Posted

Gde ima da se nađe tanka šperploča, 1,5 - 3 mm, treba mi za ovo:britania02.jpgHoću da lečim živce par godina

Posted (edited)

Darex, Agacija... samo ne znam imaju li tako tanke ploče, od 3mm znam da imaju.

Edited by Arbeitmann
Posted
još je rano za streamove, ovde će ih sigurno biti. Pokušaj pred utakmicu
hvala,ipak se išlo u goste koji imaju Arenu3
Posted
pita drugar iz Slovenije gde u Bgu da nadje prodavnicu polovnih cd-ova i dvd-eva? kaze da je video prosli put...meni nesto nista ne pada na pamet
Ima na ćošku kod GEST prodavnice auto delova.
Posted

@ Cmrlj i Zugurosh, hvala vam Puno :)I ja sam mislila da je soda bikarbona standardna pojava ali nije... A kad ne mogu da nadjem u prodavnici pitam radnice, i svugde daju genericki odgovor "Nema u centralnom magacinu", narocito u Maxiju rabe ovaj odgovor za sve sto ne znaju...

Posted

deco, jel ima neko da zna kolko otprilike koshtaju nogare za sto, one fensi (:P) sto se kupuju po uradisamovima i tako to?

Posted

materijal za stencil? Obišao sam danas radnje sa slikarskim potrepštinama ali nisu umeli da preporuče ništa sem hamera

Posted (edited)

edit:gde da kupim epruvetu?

Edited by eye of the beholder
Posted
Svilanit mora da ima, proveri još jednom u TC Ušće, tamo je jedna od njihovih radnji...
Posted
materijal za stencil? Obišao sam danas radnje sa slikarskim potrepštinama ali nisu umeli da preporuče ništa sem hamera
i ne treba ti nista jace... mozes jedino da zalepis jedan za drugi, da ti bude cvrsci.ako nadjes neke vece folije cvrsce, moze i to da ti posluzi.
Posted
Svilanit mora da ima, proveri još jednom u TC Ušće, tamo je jedna od njihovih radnji...
Sinoć bio tamo, nemaju tanke .... tj imaju ali od svile!
Posted
Ima na ćošku kod GEST prodavnice auto delova.
Sad videh, fala!