čekmeže Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Znate li fotografa koji stavlja fotke u porcelan, NS ili BG?
Skyhighatrist Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 FotokeramikaDimitrija Tucovica 96d011 241 3477Grafički studio "SNAP" Miljakovački izvori 10v063/328-402
slepa živana Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 ima i u balkanskoj s leve strane kad se ide od štajge.
čekmeže Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Hvala na brzim odgovorimaajde sad neki usporeni Novosađanin, ipak mi je to prva opcija.
Frank Pembleton Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Uh kad sam se ja nesto raspitivao svi su me uglavnom pitali Jel za nadgrobni spomenik?Pu, Pu, Pu
Hamlet Strašni Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bas sam gledao izlog te radnje u balkanskoj pre neki dan. Kripi. Nasmejana lica na porcelanu. Zar se to radi za bilo sta drugo osim za spomenik бај тапаток
kapetanm Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) Bas sam gledao izlog te radnje u balkanskoj pre neki dan. Kripi. Nasmejana lica na porcelanu. Zar se to radi za bilo sta drugo osim za spomenik бај тапатокOdjednom mi pade na pamet - minijaturne fotografije na porcelanskim zubima... kako bi to bilo moćno :D Edited January 1, 2012 by kapetanm
slepa živana Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Bas sam gledao izlog te radnje u balkanskoj pre neki dan. Kripi. Nasmejana lica na porcelanu. Zar se to radi za bilo sta drugo osim za spomenik бај тапатокradi sonja savić u filmu šećerna vodica, pre operacije nosa :D
Hamlet Strašni Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pa tu majstor nece da joj napravi sliku zbog baksuza jee je ziva a to se rafi samo za mrtve...бај тапаток
ToniAdams Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Odjednom mi pade na pamet - minijaturne fotografije na porcelanskim zubima... kako bi to bilo moćno :Dja sam 1 imao karijes u obliku gospe
yolo Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 veljo, ta masina za sudje je u tehnickom smislu najprecenjenija naprava koja postoji na planeti. mi smo 6 meseci nakon bombardovanja kupili neku spravu koja se od italijanskih delova sklapa u subotici - to se danas zove ardo a tad se zvalo recimo eurotech. tada je bila jedina masina za sudje (velika) koja je mogla da se kupi u zemlji pod sankcijama i kostala je nesto tipa 450 maraka. ja sam joj po izgledu i feelingu i poreklu dao maks 6 meseci do eutanazije. medjutim, 12 godina kasnije sljaka isto kao prvi dan, nijedan kvar, nista. nadzivela je sve ostalo sto smo imali iz tog doba u stanu. tako da nadji neku koja ti odgovara cenom i gledaj da je sto jednostavnija tj da ima sto manje elektronike i programiranja koje ionako neces koristiti. treba da ima program brzog (kratkog) pranja i normalno koje traje mislim nekih 45 min ako ne lupam i to je sve.
jimi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Treba da otvorim PayPal nalog pod hitno pa mi trebaju informacije o aktuelnim akrobacijama da se to uradi. Bilo je par tema na forumu ali sad ne znam gde su a ne secam se ni da je neko potvrdio da je otvorio racun tim putem.Hvala!
jimi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Valjda je neko uspeo pa ce da nam javi :)Secam se da je pomenuto neko otvaranje racuna u nekoj banci i preko neta, pa se dobije i kartica pa to tako ide... takva neka varijanta mi najvise odgovara ako se zaobilaze domace banke. Takodje me zanima da li moze da se uradi posao preko neke banke u Bosni posto je iz Bosne moguce otvoriti PayPal.
ToniAdams Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 jel bas mora pejpal? manibukers radi isti posao, a legalica je kod nas.
Recommended Posts