Lezilebovich Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Britanija: Zabrana za plazma ekrane20:15 | Izvor: DanasZbog borbeprotiv klimatskih promena plazma televizori biće uskoro zabranjeni u Velikoj Britaniji.
Merlak Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Postoji dobar razlog zašto su u ponudi uglavnom lcd. A ti kako 'oćeš...ok, ubedio si me (+ malo sam guglala), ajd, dajte neki savet, šta, pošto....pojma neam šta vredi kupiti. e da, ne daju mi se neke grdne pare.
Teja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) ok, ubedio si me (+ malo sam guglala), ajd, dajte neki savet, šta, pošto....pojma neam šta vredi kupiti. e da, ne daju mi se neke grdne pare.Ja pazarih onomad ( pre godinu dana) jedan JVC za 750 evra.Dochim da su i u Srbijicene iste.Ekran je srednji (valjda nekih 56 cm sa 34 cm),ali je to savrsheno ok.Radi josh ;) Edited January 12, 2009 by Teja
đorđe geprat Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ok, ubedio si me (+ malo sam guglala), ajd, dajte neki savet, šta, pošto....pojma neam šta vredi kupiti. e da, ne daju mi se neke grdne pare.vidi ovde. saveta koliko hoćeš
Merlak Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jbga, saveti su sve u stilu "nemoj kupovat" ako ne moraš. pregledala razne reviews na netu, sve neki vanzemaljci, kuju u zvizde pojedine modele, ne gledaju u sitna crevca ko mi. svodi se na to, da mi nemamo kablovsku ko normalan svet. što je verovatno tačno. oladila sam se, do daljeg.
đorđe geprat Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 najbolje. oladio se i ja. jedino bih voleo daimam onaj sa dva tjunera. da ne gledam glupave reklame
kgmr Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 gde mogu da pronadjem pesme alekse santica na latinici? pomalo je hitno, hvala :)
Mp40 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ako je frka, nazovi me da ti recitujem "O,klasje moje" izrazajno i sa razumevanjem. Znam do druge strofe! To je lepse nego da poklonis knjigu...
morgana Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 štaš joj ti pored živog jutjuba sa himzom polovinom
Malkmus Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Samo sumnjivi izbor na čudnom mestu, mada, mislim da se ovakvo izdanje može pronaći kod uličnih prodavaca.http://shop.011shop.rs/user/item.jsp?f_ite...ination_start=0
Morgenrot Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ja sam takav ram dobio kao poklon. Znam da je kupljen u IKEA-i (i to iz Svedske)Dobih ga davno (ima godinu dana) i jos nemam ideju kako/gde da ga okacim Hvala, znam da je iz IKEA-e :) Mozda cu naci i negde kod nas.
đorđe geprat Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 reljefna geografska karta?nekada sam imao cele SFRJ, prošle godine sam kupio u gift-shopu beograda. trebam srbiju.
Zli Gli Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jel zna neko koje su cene ovih "Gajic" trenerki i fitnes kombinacija? Npr. ovako nesto kao SludgeA JoeGunny ili ova sto se siri u nogavicama: Nije za mene, majke mi.
Dankan Ajdaho Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cijena prava sitnica. A ti i Goksi da ste odmah vratili stare avatare, non stop me zbunjujete.
Recommended Posts