Time Crisis Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Pa ono, tamo gde su prošli/prokopali i uveli tamo je i dostupno, ali to je toliko nasumično da je teško biti pametan.
Kelt Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 a šta je ovo što kopaju svuda i vire plavi kablovi sa nečim što izgleda kao optika, SBB se skida sa stubova EPS-a ili MTS širi optiku?
Renegade Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Ako neko ima boks paket sa adsl-om a u međuvremenu mu postane dostupna optika da li mu povećavaju brzinu automatski koja sleduje tom paketu, bez novog ugovora? Pitam za druga
Renegade Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Tako je i meni rečeno kad sam se raspitivao početkom godine a drugar danas zvao kol centar da se pita i rekla mu da mora nov ugovor ako hoće povećanje. Ili je on bar tako razumeo :D. A možda ima veze što je on potpisao boks dok su bili oni paketi pre ovih aktuelnih? Malo su se razlikovali po sastavu i ceni. Mada je i tad pisala jedna brzina za adsl a druga za optiku u svakom paketu. Reći ću mu da ih napne malo, nema razloga da se zlopati sa 20/4 ako može 100/20.
John Coltrane Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Nema promene brzine u okviru BOX paketa, ja koristim BOX godinama u nazad.
John Coltrane Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Sad bio u poslovnici, živim 100m od centra grada, a nema mogućnosti za prelazak sa 20 na 50mb. Jebo im pas mater slepačku!
napadaj Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 To je do infrastrukture koju sigurno neće menjati da zadovolji te brzine, nego tek ako bude prolazila optika.
John Coltrane Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Ma kakvi. Uostalom juce su mi ponudili samo 2 meseca fraj iako sam 15 godina kod njih na postpejdu plus fixni plus net u BOXu otkad postoji. Za nesto vise moraju da pisu zahtev centrali bla bla bla... Uzeh sad u SBB EON FULL paket, 6 meseci po 1 dinar pa posle 4k mesecno (150mb net, 170 kanala i fiksni telefon - koji mi btw ne treba ni za qr). Plus tu ide i EON i brdo filmova i serija, UNI FI. Ali to mi sad remeti pretplatu za mob koju cu verovatno ipak ostaviti u MTS. Sto bi rekao Kon "sledeca nedelja je kljucna".
Recommended Posts