Frank Pembleton Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Kad smo već kod speedtest-a koji je merodavan server ?
Zli Gli Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jebe me migracioni kod, nesto ne valja a ovi iz Euneta kazu da je ispravan. Cekam jebeni Telekom jos od prvog decembra.Sranje.
Rick.James Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Da li se samo meni poslednjih dana gubi signal na neko vreme (Orion)??? Poslednje dve veceri se izgubio oko 1 sat, danas se izgubio oko 4 pm. Onda resetujem komp, ugasim upalim rooter, i opet nista...Posle nekih pola sata ili vise se signal vrati, a na sajtu Oriona nema nikakvih obavestenja u vezi radova i povremenih problema usled istih. WTF?
deeps Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) Meni se to isto desava kod Telekoma. Edited December 10, 2010 by deeps
Moća Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) Spor net u Rumuniji u p.m. Edited December 10, 2010 by Moca
Milosh76 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ako Telekom veze ka inostranstvu zezaju iz bilo kog razloga, to se odrazava na sve zakupce linka, pa i na sam Telekom. A posto prakticno svi provajderi uzimaju link od Telekoma, kad njihov link ka Nemackoj, recimo, zeza, onda zeza svim provajderima net, npr. Orionu.
Anonymous Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Otišao večeras u Orion da se raspitam zašto mi ne isključuju Internet posle mesec i po dana neplaćanja i saznao da učestvujem u akciji "platiš jedan, dobiješ četiri", sledeći račun mi dospeva u februaru.Šta je bre ovo, ovakve stvari se ne dešavaju?
jimi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Daj malo detaljnije posto bih i ja rado uzeo ucesce u toj akciji.
Milosh76 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 (edited) Imate na njihovom sajtu. Akcija 3 meseca za dz, ako potpises ugovor na godinu dana ili tako nesto. Da ih ne reklamiram previse, pogledajte :) Edited December 16, 2010 by Milosh76
Diabolic Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Da li se samo meni poslednjih dana gubi signal na neko vreme (Orion)??? Poslednje dve veceri se izgubio oko 1 sat, danas se izgubio oko 4 pm. Onda resetujem komp, ugasim upalim rooter, i opet nista...Posle nekih pola sata ili vise se signal vrati, a na sajtu Oriona nema nikakvih obavestenja u vezi radova i povremenih problema usled istih. WTF?I kod mene isto!
Anonymous Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Daj malo detaljnije posto bih i ja rado uzeo ucesce u toj akciji.Izgleda da je u pitanju ovo o čemu Milosh76 piše (ženska za pultom mi je pominjala nekakav ugovor). Čudno je što sam taj ugovor potpisao još u proleće.
jimi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jesi li tad bio novi korisnik? Ppretpostavljam da nisi tad potpisao ugovor a tek sad saznao za pogodnosti.
Anonymous Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jesi li tad bio novi korisnik? Ppretpostavljam da nisi tad potpisao ugovor a tek sad saznao za pogodnosti.Ne, promenio sam običan ruter u vajrles, pa su me naterali da potpišem ugovor o vernosti na godinu dana. Izgleda da im ova akcija važi retroaktivno.
Milosh76 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kad si promenio obican u bezicni ruter, tada si potpisao ugovor i tada si poceo oda koristis tu pogodnost, nije retroaktivno.
*edited by mod Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja imam wi-fi pa ste me sad zbunili da li to vazi i za mene ili ne?
Recommended Posts