precog Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 za 2 i 3 se slazem, al kako jebote 1? lici na dragoslavu sto je isla sa mnom u osnovnu :( Ima lepe oci :) Dragoslava je statisticka greska u siromasnoj ostrvskoj keltsko/germanskoj ponudi.Upoznaj me sa dragoslavom, negde 2005.
precog Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Zavrsio seriju, mislio sam da toni dramoseri, ali, jebo te, koliko je ovo dno dna. Idem da gledam twilight sagu da se oporavim :(
Mil@n Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Krenuo opet na Prvoj plus Šteta što ne gledam više serije na tv-u, da iskusno propustim. :misko:
mraki Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Da malo podignem temu Evangeline Lilly Says She Was ‘Cornered’ Into Partially Naked Scene On ‘Lost’ ‘Lost’ Creators Apologize To Evangeline Lilly For ‘Unsafe’ On-Set Experience
Weenie Pooh Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Kakav debil Kome je frka da se skida pred kamerama, ne mora da se skida. Ko odluči da se skida jer je enormno dobro plaćen za to, taj nema pravo da se žali deset godina kasnije zbog sopstvene odluke i očekuje nekakvo izvinjenje. Pritom se ja ni ne sećam apsolutno nikakve golotinje na Lostu.
mraki Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 NI ja. Nema tu neke golotinje ako nije kablovski kanal. Dobro da nije snimala za HBO.
Miljenko Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 True Blood bese isto HBO. Tu je Paquin bila vise gola nego obucena.
Mil@n Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Jeste True Blood hbo. Samo hbo može da napravi seriju sa vampirima a da bude ok.
Meazza Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Vredi li gledati Lost? Cuo sam da je kraj potpuno bezveze.
Fakundo Sava Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Ja sam probao da gledam pre godinu dve isto znajući da serije ide brzo silaznom putanjom,odgledao samo nekoliko epizoda i batalio,trebalo je overiti u pravo vreme i sitnijim godinama.Ali sigurno ću skorije vreme kada obrnem najkvlaitetnije uredke ,pogledati 3-4 sezone
ToniAdams Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Naravno. Iako je kraj zaista slabiji. Trebalo je gledati pravovremeno, puno toga inovativnog je donela, pogotovo u naraciji.
ToniAdams Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Videces, treca sezona je daleko najslabija jer je tada bio strajk scenarista, ali sve u svemu, treba da se pogleda.
Recommended Posts