Jump to content
IGNORED

Lost

jms_uk

Recommended Posts

Posted

Ah, Said.Kako je jezivo kad se predstavi Henri Gejlu ( Benu Lajnusu ) u 2. sezoni. " You want to know who I am? I am Sayid Jarrah, and I am a torturer."

Posted (edited)
Za LOST sam već rekao i mogu da ponovim, bila bi jedna od najbolji serija da se završila u petoj sezoni!Da su oni (putnici leta 815*) izazvali pad aviona, tako što su izavali "incident" na ostvu*jeee, još uvek se sećam broja leta ...ali brojeva sa skloništa jok ...
bez guglanja, 4, 8, 15, 16, 23, dalje ne znamali ja sam ionako jako losa sa brojevima a i serijunisam odgledala do kraja :fantom:

42! :0.6:

Edited by lostfanforever
Posted
Ah, Said.Kako je jezivo kad se predstavi Henri Gejlu ( Benu Lajnusu ) u 2. sezoni. " You want to know who I am? I am Sayid Jarrah, and I am a torturer."
dada, skroz jezivobas mislim sta bi bilo da ga vidim u podzemnom prolazu na zelenom vencu kako prodaje gace. u onoj potkosulji. bi li i tad bio seksi ko sto jeste :wub:
Posted

da te zelja mine500x500_lost_sayid.jpg ja i dalje uplacujem loto sa 4, 8, 15, 16, 23. jednom sam dobila sesticu.

Posted (edited)

hvala! :Hail:jedared sam na poslovni sastanak ponijela laptop sa cijeg je desktopa sjevnuo said u potkosulji. poslije mi je par minuta bilo neprijatno.

Edited by morgana
  • 5 months later...
Posted

Prošla je ponoć...Danas, 22. septembra, dan pada aviona u Lost-u i početka serije:Počinje jesen, iako obično počinje 23, ovoga puta je drugačije...Igra se derbi Mančestera...Igra se rimski derbi...Izbori su u Nemačkoj...Francuska reprezentacija je na pragu prvog zlata u košarci u istoriji...:)

• 1 month later...
Posted

Ne znam šta se pisalo prethodnih 159 strana ali ja sam sinoć počeo da gledam i prilično sam oduševljen. Odgledali smo 4 epizode zaredom. Navukao sam se. Sad ću da pišem po topiu svaki dan. Molim vas da počnete opet sa spoilerima.

Posted

McNulty gine u cetvrtoj sezoni

Posted

Ja rešila da danas uplatim loto sa čuvenim brojevima 4,8,15,16,23 ^_^

Posted

ja sam onomad dobila sesticu sa lost kombinacijom, bilo taman dovoljno da se pokrije sve sto sam do tad uplacivala i za dvd komplet, da se oduzim.mekejb, moras odmah da se opredelis: kejt ili kler, dzek ili sojer? lok i said su van konkurencije.