aram Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 pa otvori, funkcionise za slanje iz srbije, ne radi slanje u srbiju...
katamaran Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Ja mislio da je obrnuto :) Hvala puno. Edited August 16, 2014 by katamaran
aram Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 nemanasta :) mozes slati i ljudima koji nemaju ppal, dovoljan je njihov mejl
katamaran Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Ima li kod nas da se kupi AU to EU power adapter? Ovako nesto Samo sto je AU dva zakosena
ivy Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 jel moze iz panja drveta,koje je bilo zdravo kad se poseklo i onog zbuna i granja sto poteraju posle da izraste novo celo drvo?
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 cije je ovo? http://revolucionar.com/top stigao mi poziv od moderatora na mail, znaci na ime i prezime, sto je dovoljan razlog da se ne prikljucim. jel neko odavde, sadasnji ili bivsi...?
aram Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) cije je ovo? http://revolucionar.com/top stigao mi poziv od moderatora na mail, znaci na ime i prezime, sto je dovoljan razlog da se ne prikljucim. jel neko odavde, sadasnji ili bivsi...? cisto da prebacim na drugu stranu, posto sam morao da udarim trotacku da vidim post. inace, neam poima, mozda gojko? Edited September 24, 2014 by aram
strixaluco Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ако је самоубиство смртни грех према Богу и ближњима себи, грех без опроштаја у овом и будућем животу јер нико не сме да подиже руку на себе, како се онда гледа на "часно самоубиство селуку или харакири", "камиказе", муслимански Џихад итд, ? Да ли онда они иду у Рај или у Пакао ?
aram Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 ih, pa za dzihadiste je to vec opstepoznato - ne samo da idu u raj nego ih tamo ceka 40 devica. za japance ne znam ni da li imaju pandan raju i paklu...
strixaluco Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Мислим како Бог, ма ко или шта био гледа на то! Самоубиство је самоубиство, а добар изговор пара вреди :) . Хоћу да кажем, ако неко зна да је неизлечиво болестан и да су му одбројани дани, па опаше динамит, седне у јип и закуца се у циљ, да ли је он самоубица свеједно, без обзира што је то са његовог аспекта херојски чин (Које лицемерје, а? Мртав је како год окренеш, ако умре у кревету пар дана касније или ако побије десетине људи)
katamaran Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Zena iz RS predala za drzavljanstvo Srbije ali se ta prica prilicno oduzila pa bi da preda nekoj agenciji da joj to zavrsi. Postoje li takve?
Ryan Franco Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ko je spavao sa više žena, Stiv Mekvin ili Alan Alda?
Hamlet Strašni Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Čemu služi plastična loptica u limenci finiš piva? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Recommended Posts