Jump to content
IGNORED

Amy Winehouse

Zoe

Recommended Posts

Posted
sad bez zajebancije, što su joj dozvolili da izadje u ovako očajnom stanju? što nisu odkazali i gotovo?jbg, valjda toliko ljudi u njenom timu može kontrolisati unos alkohola...
pa to, bas sam se to juce pitao. ima li ona kakve menadjere, jebemu...
  • Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

59

• Zoe

46

• Caligula

42

• yolo

39

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
pa to, bas sam se to juce pitao. ima li ona kakve menadjere, jebemu...
naravno, Del Boy of Peckham
Posted (edited)
sad bez zajebancije, što su joj dozvolili da izadje u ovako očajnom stanju? što nisu odkazali i gotovo?jbg, valjda toliko ljudi u njenom timu može kontrolisati unos alkohola...
zato sto bi onda morali da vrate pare koje su uzeli od lokalnog promotera, a to ne biva.lakse je ubaciti Ejmi na scenu i gledati posledicni trainwreck.@3orge: po svemu sto cujem, vise je posredi nekakav P. T. Barnum Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)

pa nista, kontam da ce se izvrnuti na ledja na recimo 4tom koncertu u turneji. ako je zivu ne spale grci posto im isto ovo priredi.samo da primetim da je pijani vasudeva pijani slavuj za pijanu ejmi.

Edited by ToniAdams
Posted
samo da primetim da je pijani vasudeva pijani slavuj za pijanu ejmi.
dal mu ovo izadje na kompliment, bem li ga ako znam
Posted
jbte ovo je neverovatno. mene bila sramota ispred compa dok sam ovo gledao. trebali ste da je zigujete dok je bila omamljena. mislim za tu kintu... da se setila da nije u US of A mozda bi pokazala svoje bajne dude.
Posted
jbte ovo je neverovatno. mene bila sramota ispred compa dok sam ovo gledao. trebali ste da je zigujete dok je bila omamljena. mislim za tu kintu... da se setila da nije u US of A mozda bi pokazala svoje bajne dude.
ti si gej, decko.
Posted (edited)

Da sam ja neka vlast, ovoj bi lupio u pasoš "persona non grata". Neka ona bude nezalečeni alkos koliko hoće, ali ovo je nepoštovanje publike, grada u koji je došla, ljudi koji su dali debele pare ... Da povučemo paralelu: Eksl Rouz je poznat kao notorni alkos i konfliktna ličnost pa je u Areni dao sebe i održao fenomenalan koncert! Kako bi bilo da se Kit Ričards iz Stounsa uradio pred nastup na Ušću?! Naravno da nije jer to je ZVEZDA, to je UMETNIK, to je PROFESIONALAC, a ne ovaj krndelj koji ima samo talenat i ništa više. Uostalom, nije ona zaslužna za to, to joj je dar. I ako ćemo baš o pevanju, po meni i Maraja Keri ima lepši glas, a još je pritom i ribetina. Lili Alen takođe ... Sticajem okolnosti, pre par nedelja sam bio u Nišu i, ajde, šta ćemo, ništa se ne dešava, odemo na koncert Parnog Valjka, čiju muziku i ne gotivim nešto. Utisci: pre bih za njih dao 50 evra nego za ovu jadnicu - ljudi su pržili tri sata bez prestanka, sa toliko energije, posvećenosti ... Tačno primetiš da oni sa stejdža daju sebe, da se ne štede, da osećaju dug prema publici. A ova škrbava izađe pijana i nadrogirana pred 20 soma ljudi ...

Edited by stoka
Posted

a jel postoje u tom promoterskom poslu neke klauzule, u fazonu, da se izvodjacu ne isplati cela suma ako usere koncerat?

Posted
...A ova škrbava izađe pijana i nadrogirana pred 20 soma ljudi ...
Što si tako surov? Žena je prihvatila naše običaje i kulturu. Neko joj je objasnio da je u Srbiji najnormalnije da na posao dođeš pijan.
Posted (edited)
Što si tako surov? Žena je prihvatila naše običaje i kulturu. Neko joj je objasnio da je u Srbiji najnormalnije da na posao dođeš pijan.
Možda si u pravu! Evo, pre neki dan Bekov medijski pitbul dragoljub žarković došao pijan na pres konferenciju i tako izvređao svog kolegu novinara štiteći svog sponzora ... Edited by stoka
Posted
a jel postoje u tom promoterskom poslu neke klauzule, u fazonu, da se izvodjacu ne isplati cela suma ako usere koncerat?
uj principu ne. to ti funkcionise po principu caveat emptor, a izvodjaci su duzni da ispune potpisani minimum. kontam da su se ovi muzikanti oko nje onoliko trudili da bi ispunili obaveznih, tipa, 75 minuta svirke do biseva.
Posted

el ima neki Mobijev snimak od sinoc? Rehab mozda?

Posted
Inace, zabava za sve pare (nije da sam platio, ali tako se kaze). Pre cu da gledam raspalu Ejmi kako baulja po sceni i seda na monitore, nego da gledam, sta ja znam, nekog Dzoa Kokera ili Marka Knopflera koje komotno mozes zameniti matricom i skloniti sa scene, toliko harizme imaju. Svi oni koji sada kukaju da su se lose proveli u stvari kenjaju kao foke: dosli su na cert zbog tri bajate pesme, a dobili su autenticni rokerski skandal.
E ja bi radje slusao dzo kokera.....Harizma?Daaa.Jedan mudar covek rece:Boemija?Staje to?Alkoholizam poznatih licnosti?