Kudravi Gaucos Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cekaj, meni se cini da je za novembar najavljena serija. Ako sam dobro shvatio, neki termin od 22 h.
Musharaf Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 prison break nastavljam da gledam po inerciji. realno je treca sezona smece. neverovatno je da je prva sezona, gde su svi uglavnom zatvoreni kao zverovi, dramaturski deset kopalja iznad ove u kojoj su dramaturzi nesputani fizickim preprekama i pravilima, a scenaristi mogu da se razmasu kako god zele. zali boze para.
eye of the beholder Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nisam imao neku želju da gledam PB, jer sam imao gomilu drugih serija ...Medjutim, sad je počela da se prikazuje na RTSu tako da mi se sve čini da cu sada da je odgledam polagano (1epizoda/1nedelja)*PB je prilicno nahvaljen ali koliko sam ukapirao samo prvi serijal je vredan gledanja da je ostalo sve "gnjavaža"*ako se ne smorim i ne poskidam ceo serijal
Lloyd Wyman Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 PB je prilicno nahvaljen ali koliko sam ukapirao samo prvi serijal je vredan gledanja da je ostalo sve "gnjavaža"nije bas... druga sezona je solidna, treca isto nije losa ali su u poslednjih par epizoda poceli prilicno da usporavaju.
*edited by mod Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Pre par dana odgledao dve epizode treceg serijala i nesto i ne obecavaju. Ali evo sad bacam pogled na pocetak prve sezone i kao da nije ista serija u pitanju.
ducca Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kako koja epizoda prolazi, sve više i više smaraju. Mislio sam da su drugi deo usrali...a onda sam počeo da gledam treći.Inače, gluma dvojice glavnih likova, braće majkla i linkolna, je kriminalno. Najgori glumci u celoj seriji. Realno, mnogo bolje se snalaze sporedni likovi poput T Baga ili Mahonea. Jako aljkav casting za glavne uloge, to je definitivno. Još im se sad u tećem delu priključuje kao jedan od značajnih likova ona mala što je glumila ćerku Nasha Bridgesa. Tek ona što veze sa životom nema. Još kao glumi neku nadrkanu i opasnu ribu...
Mrva Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Inače, gluma dvojice glavnih likova, braće majkla i linkolna, je kriminalno.Majkl jos i nekako, ali linkoln je stvarno katastrofalan. Pretpostavljam da je izabran zbog "opasnog" izgleda i namrstene dziberske face. Dok cuti i mrsti se u pozadini moze da prodje, ali cim mu daju text, onda pocinje mucenje.Jbg, mozda u pocetnom scenariju nije bilo predvidjeno da puno prica. :)
ducca Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Majkl jos i nekako, ali linkoln je stvarno katastrofalan. Pretpostavljam da je izabran zbog "opasnog" izgleda i namrstene dziberske face. Dok cuti i mrsti se u pozadini moze da prodje, ali cim mu daju text, onda pocinje mucenje.A tek raskopčane košulje i izdepilirane grudi. Nema kadra u drugom i trećem serijalu da je on u nečemu drugom. Čovek kao da je na modnoj reviji a ne da ga juri pola države.
gervasius twinkleminkleson Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 pogledao drugu sezonu za 3 dana. meni uopste nije losa, chak naprotiv. jedva chekam da si nabavim trecu
ducca Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Druga je i Bože pomozi. Po meni sezonu je izvukao sjajni William Fichtner koji tumači agenta Alexanera Mahone-a. Jedan od retkih kome je izgleda gluma pravo zanimanje, za razliku od braće i co. U trećoj sezoni već počinju sa "krpljenjem" scenarija. Izvesno je da je serija imala smisla u prvoj sezoni i da je brižljivo pripremana, kao i da su se scenaristi našli u frci i žurbi nakon ogromne gledanosti i narudžbine narednih sezona od strane FOX-a.
nisam ja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ptc me istizovo i skinem sve i pogledam u 7 danasmeće!!123zashto sam sve pogledao?da vidim kolko glupo mozze da ode...bla bla..ko se misli da pochne ovo da gledanek razmisli bolje.gore od ove serije je samo chinjenica da ima ljudi kojima se ovo dopada.idem na antipreporuku
Mil@n Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 gore od ove serije je samo chinjenica da ima ljudi kojima se ovo dopada.Nama bilo lepo dok smo gledali, moš samo da nam pljuneš pod prozor™. I zavidiš.
Filipenko Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Odgledao čovek sve za 7 dana (oko 7 epizoda dnevno), mora da je zaista loše...
Recommended Posts