September 14, 20177 yr Haha, nije se nešto komentarisala poslednja sezona. :DJa kao svaki ocd-om obdaren čoek morao sam da odgledam ovu, jer sam gledao prethodne 4. Bez premca najveći utisak je Dominic Pursell aka Lincoln Burrows. Lošiji glumac nikada nije stajao ispred kamere u bilo čemu smislenom i ikad snimljenom. Scene sa njim su jednostavno tragikomične. Posle prve sezone jasno je da je sve išlo na dole po pitanju kvaliteta, ova je onako... Njak. Solidne poslednje 1, 2 epizode po pitanju suspensa, ostalo je nekako površno. Ima jedan momenat kada Link istrčava iz onog zatvora u Yemenu, i onda se pripuca, a on onako prokliže po prašini pa se tako smotano i amaterski baci u zaklon. Ništa smešnije i lošije snimljeno nikad nisam video u bilo čemu što je kao mainstream tv. Moraću da iskopam klip ako ga ima ili sam da ga napravim, to se mora videti.
September 14, 20177 yr :D Jbg, nekad je dovoljno biti nabildan da te prime u film, nisu ni Vin Dizel ili The Rock nivo Marlona Branda :D Edited September 14, 20177 yr by James Marshall
September 14, 20177 yr O, bože! Ti si ovo, stvarno odgledao, celo? Jašta :D Al da budem iskren, ne baš svojevoljno, nisam imao puno izbora. :D