Indy Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 (edited) A u anti-RIP topiku, danas je 96. (!) rođendan Marshall Allenu iz Sun Ra Arkestra... (Video je od pre 6 godina, lol) Edited May 26, 2020 by Indy
Malkmus Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Točak više liči na Zastavin. Otvori na točku (kako se to zove?) na Fiatu su kružni, a kod Zastave pravougaoni. Bar tako kažu fotografije sa neta.
Ras Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Točak je i mene asocirao na Z, ali ova plastična lajsna po dužini automobila je čini se F, jer je Zastavin 128 imao široku lajsnu niže dole.
Malkmus Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 (edited) Quote Točak je i mene asocirao na Z, ali ova plastična lajsna po dužini automobila je čini se F, jer je Zastavin 128 imao široku lajsnu niže dole. Sad si me zainteresovao, pa sam uspeo da nađem dve starije. 1. 2. Edited May 28, 2020 by Malkmus
Ras Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Da, našao sam i ja onu "1" To su Zastave koje su ekvivalent F 128Mk2
Lancia Posted June 5, 2020 Author Posted June 5, 2020 Da li je: - Hugo Race najsvestraniji muzicar danasnjice? - I Put a Spell On You najbolja pesma ikada?
Indy Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Obično ignorišem ove "listicle" tekstove, ali ovaj je prilično dobar, štaviše i inspirativan... Some of the best triple albums ever released Joanna Newsom – Have One On Me Kamasi Washington – The Epic Prince – Emancipation The Magnetic Fields – 69 Love Songs George Harrison – All Things Must Pass The Band – The Last Waltz Odličan čojs (od crnogorske reči čojstvo)... Nešto novo, nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto plavo... Volim da su me malo podsetili na Ms Newsom, kako bilo.
Ras Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 On 8.6.2020. at 3:30, Indy said: Obično ignorišem ove "listicle" tekstove, ali ovaj je prilično dobar, štaviše i inspirativan... Some of the best triple albums ever released Joanna Newsom – Have One On Me Kamasi Washington – The Epic Prince – Emancipation The Magnetic Fields – 69 Love Songs George Harrison – All Things Must Pass The Band – The Last Waltz Odličan čojs (od crnogorske reči čojstvo)... Nešto novo, nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto plavo... Volim da su me malo podsetili na Ms Newsom, kako bilo. Upadljivi izostanak Sandiniste. Sonic Youth live snimci ranije dostupni kao Radio Študent butleg kasete dočekali su da postanu oficijelna izdanja Live in Yugoslavia 1985/1987
Indy Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 John je 1 kralj, a ovi tutoriali su više zabavni nego edukativni (što je plus)... Pored toga, ovde ima zanimljivog infoa o drugim pop legendama 1980-tih...
Recommended Posts