Jump to content
IGNORED

Svastara

Lancia

Recommended Posts

Posted
popboks Vesti | 11:25 | 02.09.2011.Snima se BlakRoc 2, pogledajte trailerTrenutno se snima nastavak BlakRoc projekta na kome The Black Keys i producent Damon Dash sarađuju sa poznatim reperima.Kao gosti će se ovog puta pojaviti: Talib Kweli, Curren$y, Wiz Khalifa, the Cool Kids, Jay Electronica, U-God, Jim Jones, OC i Sean Price.Još uvek se ne zna kada će album biti objavljen.Inače, Black Keys će uskoro objaviti novi album koji je i ovog puta producirao Danger Mouse. Dan Auerbach je ranije izjavio da će ovaj album, za razliku od Brothers, biti mnogo brži, sa više distorzije i manje soul elemenata.Pogledajte ispod trailer za novi BlakRoc. http://www.youtube.com/watch?v=l4U6Ee8VkgM&feature=player_embedded
cool.gif
Posted

pokušao sam, ali - ne mogu da sviram više ovaj rock. :(

Posted
pokušao sam, ali - ne mogu da sviram više ovaj rock. :(
pa ti si u najboljim godinama, taman da predjes u dzezere cool.gif
Posted
pa ti si u najboljim godinama, taman da predjes u al dzeziru
  • 2 weeks later...
Posted
"To our Fans and Friends: As R.E.M., and as lifelong friends and co-conspirators, we have decided to call it a day as a band. We walk away with a great sense of gratitude, of finality, and of astonishment at all we have accomplished. To anyone who ever felt touched by our music, our deepest thanks for listening." R.E.M.
  • 3 weeks later...
Posted
treba mi pomoc:crna (nisam siguran), celava pevacica (mozda i deo neke grupe kao vokal). aktivna tokom 80s i 90s (valjda). nije Skunk Anasie ni Grace Jones ni Sinead o Konor. imala jedan bas hit ciji je naziv mislim jedna rec. kako se zove ona i pesma? puce mi mozak al' dzabe.
setih se (jeeeeeeedva), jebena Sonique (Sonia Clarke) i 'Sky' malo je manje celava nego sto sam mislio :isuse: a promasio sam za deceniju sve jer sam debil i nesto sam se prebacio, posto znam da ima nesto i iz 80ih kad sam odavno sa jednom ribom o njoj raspravljao pa sam gledao na netu ('85 neki glupi singl kad je bila klinka) i onda pomislih da je 'sky' pocetkom '90ih umesto '00ih. izvinjavam se svima na relativno netacnim podacima. bar sam se setio!http://www.youtube.com/watch?v=JCfAGSkhggQ&feature=related
Prvo sam pročitao (kao što i piše) crna, ćelava, nije Skunk, bas hit, početak 90tih - mora da je Meshell Ndegeocello!"If that's your boyfriend" sa albuma "Plantation Lullabies" iz 1993.http://www.youtube.com/watch?v=7Lx1FNpICroIspunjava sve uslove: crna, ćelava, jede bas, hit, rane 90te...Enivej, 'fala što si me podsetio, sad jedno tri dana neću da skidam "Lullabies" iz playera :D
Posted

Ojha, danas u 9h EST (sto ce reci 15h po nasem vremenu, ako dobro racunam :D ) debituje prvi single sa El Camina, Lonely Boy!