Mil@n Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Predlažem FastStone image viewer kao zamenu za ovog smaračkog irfana. :) Link to comment
I*m with the pilots Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Predlažem FastStone image viewer kao zamenu za ovog smaračkog irfana. :) Koristim FastStone - mislim da si mi ga ti i preporucio :) - ali vise kad treba da radim nesto sa fotkama (ima onaj super Batch Converter); Irfan je tu samo za obican pregled. Ne cimam se inace previse sa fotkama u smislu obrade, mrzi me. Link to comment
JozoMujica Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Predlažem FastStone image viewer kao zamenu za ovog smaračkog irfana. :) A šta fali Windowsovom image vieweru? Mislim, ako je reč o image vieweru. Link to comment
Roger Sanchez Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 A šta fali Windowsovom image vieweru? Mislim, ako je reč o image vieweru. meni uvijek granulira fotose kad zumiram. meni pikasin viewer najbolji, zajeban je samo kad ga gledajuć uvećanu sisui detalj pretvoriš u prozor a kontrole mu ostanu negdje pola metra iznad displeja.. Link to comment
Mil@n Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 A šta fali Windowsovom image vieweru? Mislim, ako je reč o image vieweru. Ne znam, nisam ga nikada ni razmatrao kao dugotrajnu opciju. Znam da nije palio slike u full screen-u što kontam da može da se promeni. Kod fast stone-a volim što je jako light ali sve banalne opcije tipa promena i resize fotke i sl dostupne na pomeranje miša gore desno levo dole i sviđa mi se jako način na koji funkcioniše, svuda stižem za sekund. Nikad nisam ni pomišljao da mi treba nešto drugo, dakle, radi posao i to barem 5+ godina. Link to comment
Indy Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 A šta fali Windowsovom image vieweru? Mislim, ako je reč o image vieweru. Ja ga nikad nisam koristio, pa ne znam. Moguce da je bolji u Win8.x, to ne koristim takodje. U stvari, ne znam zasto sam napisao ovaj post. Link to comment
parmezzzan Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Default pozadina je najjaca, odmara oci. Nemam srca da pobrisem Nvidia ikonice iako nikad nisam kliknuo na njih. Link to comment
Tpojka Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Uvijek sam drzao, kol'ko se sjecam, default preview. Maloprije mi se svidjela kompozicija: Link to comment
Caligula Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 (edited) btw. ovo je logo mog studija hihi Edited January 26, 2015 by Caligula Link to comment
Recommended Posts