April 27, 20231 yr Posle dužeg vremena sam vratio moj "daily driver" laptop na Windows (11) i u M$ Store nađoh ovu Themu ("Earth from Above")... Preporuke
August 4, 2024Aug 4 2 minutes ago, JozoMujica said: Još neko igra peticu osim mene. Sesticu su toliko zakomplikovali i promenili da sam izgubio zelju da je ucim zarad malo igranja. BTW, prvo sam pomislio da pricas o CS 1.5
August 4, 2024Aug 4 7 minutes ago, JozoMujica said: Još neko igra peticu osim mene. Ja jos igram II...
August 4, 2024Aug 4 37 minutes ago, Shan Jan said: Sesticu su toliko zakomplikovali i promenili da sam izgubio zelju da je ucim zarad malo igranja. BTW, prvo sam pomislio da pricas o CS 1.5 Ma nije ni šestica loša, te promene koncepta mi nisu puno smetale, nego mi slaba (nepostojeća) grafička ili loš krek, tek pri kraju igre, negde u dvadesetom veku mi obavezno pukne i ne vredi ni učitavanje snimljene igre, uvek puca i ne može do kraja. Probao sam i na klincovom PS-u šesticu, ali ne vredi, ne mogu na džojpedu da igram civilizaciju...
August 4, 2024Aug 4 Just now, JozoMujica said: Ma nije ni šestica loša, te promene koncepta mi nisu puno smetale, nego mi slaba (nepostojeća) grafička ili loš krek, tek pri kraju igre, negde u dvadesetom veku mi obavezno pukne i ne vredi ni učitavanje snimljene igre, uvek puca i ne može do kraja. Probao sam i na klincovom PS-u šesticu, ali ne vredi, ne mogu na džojpedu da igram civilizaciju... Joj, ja zbog slabe grafike nisam igrao jos rahmeti EU3 a sad kad sam opremljen mrzi me da ucim EU4. Verovatno mi je sledece CK3, to obicno ima prilicno lagan sistem (ubija brata dok cale ne gleda).