Posted July 30, 200816 yr Ovakva tema postoji na vaskolikim forumima, pa dadoh sebi slobodu da je otvorim i na PPP.DakleM, kako izgleda vaš desktop (iliti na srBskom: "radna površina")?Počeću ja...(klik za punu veličinu)
July 30, 200816 yr Na instaliranu vistu, odmah isključio sve zajebancije i vratio na windows 98 look. Stavio nešto crno za background image i to je to.Moram priznati da tvoj desktop deluje prelepo...
July 30, 200816 yr Ovo je ceo desktop (Vista toolbar je uvek na auto-hide)... Neobicno za mene, ovo drzim vec pola godine bez izmena. Extremno je user*-unfriendly (*user other than me :D) ... (Fenomenalna fotka pokradena cini mi se sa National Geographic sajta. )
July 30, 200816 yr Ovako mi je izgledao pre nego sto sam reinstalirao XP (posle me mrzelo da sve nanovo podesavam)
July 30, 200816 yr Author ion said: ZoNi, jel' ti ti widgeti gutaju puno memorije i internet speeda?Net - sigurno ne!Memorija - to je relativno... Ja imam 1GB i mislim da nije nikakav problem. (U principu, isto to sam mislio i dok sam imao 512MB!)
July 30, 200816 yr ZoNi said: Ovakva tema postoji na vaskolikim forumima, pa dadoh sebi slobodu da je otvorim i na PPP.DakleM, kako izgleda vaš desktop (iliti na srBskom: "radna površina")?Počeću ja...Hm, aj baci tu sličku i nama siročićima...
July 30, 200816 yr arrgh said: Hm, aj baci tu sličku i nama siročićima...Da, da, i ja bih nešto tako za 1440x900... :) Aj da ne bude off evo i mog notsocool desktopa...mrzi me da se bakcem sa onim vindouz blajndzovima i sl...dugo sam imao mnogo sexy-ju sliku Rose McGowan iz Planet Terrora, ali je nikako ne mogu naći u ovoj rezoluciji :(
July 30, 200816 yr Author arrgh said: Hm, aj baci tu sličku i nama siročićima...Izvoli: http://interfacelift.com/wallpaper/details.php?id=1602Sam biraj rezoluciju. Inače, na tom sajtu ima brdo velikih i kvalitetnih wallpaper-a ;)
July 30, 200816 yr ZoNi said: Izvoli: http://interfacelift.com/wallpaper/details.php?id=1602Sam biraj rezoluciju. Inače, na tom sajtu ima brdo velikih i kvalitetnih wallpaper-a ;)JBT, kakve sličke :o , kolega
July 30, 200816 yr ovaj mi je trenutno i u ofisu i na mom laptopu [jedino sto tamo ima jos 4 particije na FW externom hardu]stavljam thumbnail jer je desktop veliki :D Edited July 30, 200816 yr by jms_uk