January 20Jan 20 Pomenuti Belgrade Film Festival (BFF) trajaće od 30.01. do 06.02. Glavno mesto dešavanja je MTS Dvorana (Dom sindikata), a filmovi se još prikazuju u DKC-u, Domu kulture Studentski grad i Cine Grand BIG Rakovica.40-ak filmova, dosta solidan program, ima se šta probrati.
March 13Mar 13 Ne znam da li je pravo mesto ali, sledeće nedelje, 19-21. u Cinestaru ide Gospodar Prstenova 1, 2 i 3, vidim da ovaj u ada molu ima i maraton u subotu. Koliko vidim po trajanju, u pitanju su extended edition projekcije, što bi trebalo da bude prava poslastica.Ako prezdravim i završim sve na poslu mislim da ćemo se počastitit sa nekom projekcijom.
March 13Mar 13 Prikazuju ih bez ikakvog prevoda, što mi je ipak bezveze, mogli su bar engleske titlove da ubace.Btw, biće i u Cineplexx bioskopima.
March 13Mar 13 Nije potreban prevod titl za prave tolkinovce Edited March 13Mar 13 by Filozof manijak
March 21Mar 21 On 13. 3. 2026. at 14:01, FPLS said:Prikazuju ih bez ikakvog prevoda, što mi je ipak bezveze, mogli su bar engleske titlove da ubace.Btw, biće i u Cineplexx bioskopima.Meni to vrhunski... nema nikakve distrakcije na ekranu. Čist hedonizam 😍
June 5Jun 5 Juče je krenuo u Domu Omladine U30 filmski festival (kratkometražni filmovi autora ispod 30), traje do nedelje.https://domomladine.org/filmovi/1-u30-film-festival/
June 17Jun 17 Festival francuskog filma | 23-28. jun i 2-5. jul 2026.Festival francuskog filma | 23-28. jun i 2-5. jul 2026.Osmo izdanje Festivala francuskog filma biće održano u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Zrenjaninu od 23. do 28. juna i od 2. do 5. jula 2026. godine.Francuski institut u Srbiji i mts Dvorana vas pozivaju na 8. izdanje Festivala francuskog filma, koji će biti održan od 23. do 28. juna i od 2. do 5. jula!Na programu su besplatne projekcije na otvorenom, izuzetan izbor najnovijih francuskih filmova – među kojima i nekoliko ostvarenja prikazanih na Kanskom festivalu – kao i najaktuelnija ostvarenja francuske kinematografije.