copkillah Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Novi Sad, ima već godinama ja mislim :)
Lord Stef Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Gledam Mucke, pa se setih... ne znam tacno na kojoj teliviziji je islo to pre 10-ak godina, Pink ili B92 cini mi se, ali imali su fantastican prevod za fairy godmother. Epizoda kad Rodni izlazi sa onom curom za koju Del Boj misli da mu je cerka, pa posle objasnjava Rodniju koliko bi to sve komplikovano bilo, "I would have been your father-in-law! Yer mother-in-law would have been yer aunt, yer wife would have been yer second cousin - God knows what that would have made Grandad - the fairy godmother I should think..." Car koji je radio prevod: fairy godmother- cukun zenski petko.
Hamlet Strašni Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Pa to su valjda one vile iz uspavane lepotice
Time Crisis Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Meni baš simpa taj prevod, ne bih ga menjao. :)
copkillah Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 jeste, ispao je simpa, mada je prevodilac to 'fairy' pogrešno razumeo
iDemo Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 "Uhićen ispred vijećnice usred mlaćenja biskupa." ono "bashing the bishop"...
Weenie Pooh Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Pa kako da kažu, uhićen ispred vijećnice usred nasukavanja delfina?
Lord Stef Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Meni baš simpa taj prevod, ne bih ga menjao. :) Pa da, i naveo sam ga kao dobar primer, vrlo kreativno :D Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Jabba Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Iz filma Ruby Sparks... Original glasi "Are you guys getting stoned out there?" A neki Bog prevede kao "Jeste li se vi momci,potukli napolju?" I apsolutni pobednik,opština Temerin
Ayatollah Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Gledam sada "Bogovi su pali na teme" prvi deo, na Pinku 2. Origanalna rečenica glasi " Good morning, reverend". Pri tome, čovek se i pojavljuje u svešteničkoj odori. Carevi prevode sa " Dobro jutro, Riverend". Kakvi bambusi, majko moja. Послато са LG-V400 уз помоћ Тапатока
katamaran Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 (edited) Ja bih kupio angry juice :) Simpsons: natpisi Obama, McCain, izbori.. . glasam za Ikeu Edited October 11, 2015 by katamaran
Recommended Posts