Jump to content

PREVODILACKI BISERI

Featured Replies

Eh, ali ako nisi siguran da li je jedna reč ili dve? Hoćeš da mušterijama bude jasno da vozite turiste non-stop širom Indonezije...

Meni je još bolje kad su ambiciozni pa pokušaju neki duži izraz da prevedu:

Body_chill.jpg

simulated-coffee-set.jpg

happy-study-engljsh.jpg

so-civilized.jpg

Edited by Weenie Pooh

jbg, prevodioci su skupi...

Sinoćnji biser sa Studija B, dokumentarac o F.D. Ruzveltu: "education he received was second to none"  genije prevodi sa "bio je loše obrazovan". 

И генији су скупи.

Sinoćnji biser sa Studija B, dokumentarac o F.D. Ruzveltu: "education he received was second to none"  genije prevodi sa "bio je loše obrazovan". 

Pa kad je drugi u poređenju sa onima koji nemaju nikakvo obrazovanje, logično -_-

А? То неко овде тражи логику у енглеској фрази? :0.6:

men lici da se neko zajebava :lala:

Reno 911

i have a stack of old penthouses

prevod

imam ovde kokosinjac

Comedy central na srpskom vaistinu idiotski prevodi.

Jos je najgore kada im se zalomi idiotski prevod u onim filler reklamama koje vrte na svakih pola sata.

Mislim da za Wayans show lik u reklami  govori "If fat is the new skinny, you are skinny as fuck!" a prevod je nesto tipa "Ti si toliko ruzna a jos si i debela."

Jos je najgore kada im se zalomi idiotski prevod u onim filler reklamama koje vrte na svakih pola sata.

Reklama za See dad run

Staring  - this guy. Directed by - this guy

prevod:

Glavna uloga - Diska. Rezija - Diska.

Ide vec najmanje mesec dana sa tim prevodom.

:lol:

Jebiga, ko se tim poslom nije bavio ne zna koliko teško ume da bude izmoliti transkript od šefa koji ti traži prevod za prekjuče :D

:lol:

Jebiga, ko se tim poslom nije bavio ne zna koliko teško ume da bude izmoliti transkript od šefa koji ti traži prevod za prekjuče :D

Ne znam koliko se sada plaća, znam da je ranije bilo neka teška mizerija, dno dna.

fuck-the-duck.jpg

• 4 weeks later...

11892171_10206400149856170_5678254598091

Jao.

Gde je ovo?

Inace, po dalmaciji cesto reklamiraju free rooms :D