Weenie Pooh Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Eh, ali ako nisi siguran da li je jedna reč ili dve? Hoćeš da mušterijama bude jasno da vozite turiste non-stop širom Indonezije... Meni je još bolje kad su ambiciozni pa pokušaju neki duži izraz da prevedu: Edited August 14, 2015 by Weenie Pooh
ajgor Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Sinoćnji biser sa Studija B, dokumentarac o F.D. Ruzveltu: "education he received was second to none" genije prevodi sa "bio je loše obrazovan".
Time Crisis Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Sinoćnji biser sa Studija B, dokumentarac o F.D. Ruzveltu: "education he received was second to none" genije prevodi sa "bio je loše obrazovan". Pa kad je drugi u poređenju sa onima koji nemaju nikakvo obrazovanje, logično -_-
расејан Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 А? То неко овде тражи логику у енглеској фрази? :0.6:
katamaran Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Reno 911 i have a stack of old penthouses prevod imam ovde kokosinjac
*edited by mod Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Comedy central na srpskom vaistinu idiotski prevodi. Jos je najgore kada im se zalomi idiotski prevod u onim filler reklamama koje vrte na svakih pola sata. Mislim da za Wayans show lik u reklami govori "If fat is the new skinny, you are skinny as fuck!" a prevod je nesto tipa "Ti si toliko ruzna a jos si i debela."
katamaran Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jos je najgore kada im se zalomi idiotski prevod u onim filler reklamama koje vrte na svakih pola sata. Reklama za See dad run Staring - this guy. Directed by - this guy prevod: Glavna uloga - Diska. Rezija - Diska. Ide vec najmanje mesec dana sa tim prevodom.
Weenie Pooh Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jebiga, ko se tim poslom nije bavio ne zna koliko teško ume da bude izmoliti transkript od šefa koji ti traži prevod za prekjuče :D
Time Crisis Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Jebiga, ko se tim poslom nije bavio ne zna koliko teško ume da bude izmoliti transkript od šefa koji ti traži prevod za prekjuče :D Ne znam koliko se sada plaća, znam da je ranije bilo neka teška mizerija, dno dna.
belch Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Jao. Gde je ovo? Inace, po dalmaciji cesto reklamiraju free rooms :D
Recommended Posts