Jump to content
IGNORED

Problem sa klimom

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

resetovao sam daljinski.

verovao ili ne, nemoguce je iskljuciti klimu iz struje, odnosno nemam pojma gde je ukljucena. svi oni kablovi su prekriveni nekim gipsom, mada uopste ne vidim kabl za struju, ne znam ko je ovo radio ali jednostavno do kabla nije moguce doci.

Onda osigurač.

Послато тетејцем

Posted

jedino osigurac mada ne vidim kako ce to da promeni nesto?! imam centralni osigurac gde mogu da ukljucim i iskljucm struju u celom stanu mada mi nije jasno kako ce daljinski proraditi?

Posted

A što misliš da je problem baš u daljinskom, a ne u "prijemniku".

Posted

ahahah

posle mesec dana je proradilo, a svaki dan sam barem 3 puta pokusavao. nisam vadio osigurac, proradilo je samo od sebe.

hvala na pomoci, ne znam kako ste ovo izveli. :D

Posted

Kaži šta još imaš pokući da ti sredimo.

Posted

aj popravite meni mašinu za sudove, izgleda crko grejač :isuse:

Posted

aj popravite meni mašinu za sudove, izgleda crko grejač :isuse:

done

ajde sad pokusaj

Posted

done

ajde sad pokusaj

Amateru.

Resetuj mašinu.

Kabl ili osigurač.

• 1 month later...
Posted

Ima li neko iskustva sa pokretnim klimama?Vrede li cemu,koje proizvodjace preporucujete?

• 1 month later...
Posted

dajte neki pouzdan klima servis na nbg-u, procurela je ona unutrasnja jedinica, moram hitno to da popravim.

Posted

Mislim da je jasno da ti svi postojeći klima uređaji ukazuju na to da ste dva odvojena sveta, i da tu sreće ne može biti.

Posted

curela mi je unutrasnja kad je odvodno crevo bilo savijeno

• 9 months later...
Posted

dajte neki pouzdan klima servis na nbg-u, procurela je ona unutrasnja jedinica, moram hitno to da popravim.

jos uvek nisam zvao :D dajte neki broj.

Posted (edited)

Ima li neko iskustva sa pokretnim klimama?Vrede li cemu,koje proizvodjace preporucujete?

Osim ako nisi pogrebnik pa da ih iznajmljuješ u letnjem periodu, meni nemaju mnogo smisla.

Imaju crevo koje odvodi vruć vazduh i koje moraš da sprovedeš negde napolju, kroz odškrinut prozor ili tako nekako.

Edited by garcia