copkillah Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Standardna visina plafona za stan, koliko je to, 2,5 - 2,6m? Jedna osoba je najčešće u toj sobi, direktno je izložena suncu, iznad stana je terasa a ne drugi stan, u sobi su samo tv i laptop.Ja sam negde čitao i da je dovoljno 300 i kusur btu po m2, ali ipak da pitam ovde nekoga ko se možda dobro razume.
darling Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 moj virlpul sesto culo blinka da ocistim filter. i ja ocistim filter, ali blinka i dalje. na netu nadjem da se ova klima zaglupi, da je iskljucim iz struje, da ce se resetovati i prepoznati da je filter cist. to se, naravno, nije desilo. na netu nadjem i ovo uputstvo momci su simpaticni i ubedljivi, pa cu da probam da ocistim i to unutar unutrua. (naravno da sam krpom vec deformisala aluminijum) jel zna neko gde u sirem centru bga mogu da kupim tecnost za ciscenje klime? sto stvari cu uraditi, sjebacu sve sto moze, napravicu triput stetu, samo da mi majstor ne ulazi u kucu.
Frank Pembleton Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 E dobri su ovi momci ja naleteo kad sam tražio nešto oko pločica. A pazi ćelavog što je u čarapama ;-) Poslato sa WC šolje by BVK
renne Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) evo kupi ovo, ne treba ništa bolje i jače za klimu Edited August 20, 2013 by renne
nbg4ever Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Doslo doba da se ljubav klima proba... Elem, ocu da uzmem neku klimu za spavacu sobu. Ono, u principu mi je jedino bitno da bude jeftina & da ne srce struju ko uzgajivacnica mari'uane :D Isao sam po Tehnomanijinom sajtu (koliko vidim, cene su manje vise iste svuda), i ovo mi upalo u oci... http://www.tehnomanija.rs/klime/vox-klima-vsa3-12be.html Valja li? I koja je varijanta sa ugradnjom? Njihov majstor, ili da samo porucim a majstora trazim zasebno?
wall Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Kod tih vox vivax galanz midea i sl samo gledaj garanciju. Ko da više, tu kupi.
nbg4ever Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Pa sve je isto manje vise, 2 godine + 5 uz serviz. Koliko sam shvatio, po toj ceni je sve jedno sta se uzima. Sve se pravi u Kini i lupaju razlicite etikete. Jedino eto da gledam energetski razred i eventualno izgled
Frank Pembleton Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 E planiram da pazarim klimu (po ko zna koji put) Sta valja od tzv. 12-ica? Jel neko kupovao u Merkator/rodicu (posto tamo vazi Pika )? I tehnomanija je u igri u nuzdi....
darling Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 virlpul preskoci, bucna je. inace, imam super majstora za servis i ciscenje klima. kome treba, u pm.
Mister No Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 (edited) Postoji li kakvo realno objašnjenje zašto je skuplja jedna klima sa 2 izlazne jedinice od 2 komada klasične 1/1 klime. I to dosta skuplja. Edited June 12, 2014 by Mister No
Кристофер Лумумбо Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 daljinski mi ne funkcionise. odnosno, daljinski radi najnormalnije jedino sto ne komunicira sa klimom. ima dugme na uredjaju gde se ukljucuje klima ali to je neka default temperatura, verovatno najniza moguca. desavalo mi se ovo i ranije ali nemam pojma kako se vratilo u normalu. jel ima neko neku ideju?
wall Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Vidi da li imaš restart dugme npr ispod poklopca daljinskog. Jesi probao da isključiš klimu iz struje. Ono kabl out pa in...
Кристофер Лумумбо Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Vidi da li imaš restart dugme npr ispod poklopca daljinskog. Jesi probao da isključiš klimu iz struje. Ono kabl out pa in... resetovao sam daljinski. verovao ili ne, nemoguce je iskljuciti klimu iz struje, odnosno nemam pojma gde je ukljucena. svi oni kablovi su prekriveni nekim gipsom, mada uopste ne vidim kabl za struju, ne znam ko je ovo radio ali jednostavno do kabla nije moguce doci.
Recommended Posts