assück Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ja dosao da izjavim da je ovo verovatno jedna od najboljih serija u zanru, ever. Baltimore, baby. sve dobro odatle dolazi
*edited by mod Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ja dosao da izjavim da je ovo verovatno jedna od najboljih serija u zanru, ever. Baltimore, baby. sve dobro odatle dolazi
Roger Sanchez Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 ja dosao da izjavim da je ovo verovatno jedna od najboljih serija u zanru, ever. Baltimore, baby. sve dobro odatle dolazinever was a truer word written.
gervasius twinkleminkleson Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) Nemam nista pametno da kazem, samo ovo:http://www.youtube.com/watch?v=buzzXclC5vA:wub:Fuckin A Edited April 24, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Кристофер Лумумбо Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 place mi se zato sto si odgledao seriju? veruj mi, kad je pustis ponovo bice ti jedanko zanimljivo.
189- Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 zato sto si odgledao seriju? veruj mi, kad je pustis ponovo bice ti jedanko zanimljivo.ponekad zazalim sto sam pogledao vec jednom seriju...sledeci put nece biti tako eksajting..
Кристофер Лумумбо Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ponekad zazalim sto sam pogledao vec jednom seriju...sledeci put nece biti tako eksajting..bice, bice, samo sacekaj barem godinu dana. kada sam po drugi put odgledao drugu sezonu nisam mogao da spavam.
assück Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 treba pregurati tu godinu, dragi moj CegiKojote.btw, jel imas ti neku Hellas majicu?
189- Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 bice, bice, samo sacekaj barem godinu dana. kada sam po drugi put odgledao drugu sezonu nisam mogao da spavam.uh, pa meni je druga sezona i ovako na prvi pogled omiljena sezona...meni je frenkova smrt i cela ta scena najupeactljivija u seriji..ne znam da li cu moci cekati bas godinu dana..
Кристофер Лумумбо Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 treba pregurati tu godinu, dragi moj CegiKojote.btw, jel imas ti neku Hellas majicu?nemam, intenzivno mrzim grcku jos od sp u basketu.uh, pa meni je druga sezona i ovako na prvi pogled omiljena sezona...meni je frenkova smrt i cela ta scena najupeactljivija u seriji..ne znam da li cu moci cekati bas godinu dana..pa nemoj da cekas, pusti i gledaj. :D
assück Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 nemam, intenzivno mrzim grcku jos od sp u basketu.ja bio ubedjen da sam te video prekjuce kod Platoa, bio si u nekoj crnoj majici sa grckim slovima, i sa nekom ortakinjom valjda. visok si, cak iako nisi to bio ti
Кристофер Лумумбо Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ja bio ubedjen da sam te video prekjuce kod Platoa, bio si u nekoj crnoj majici sa grckim slovima, i sa nekom ortakinjom valjda. visok si, cak iako nisi to bio ti bio sam, to mi je verenica. :D jel to ono pre provale oblaka? pa sto se nisi javio?
assück Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ah znaci imas grcku majicu nisam se javio jer sam mislio da ces me izgruvati :( znas, ovo sto te zajebavam da si cigan i sl...
Recommended Posts