January 19, 20196 yr 1 hour ago, Skyhighatrist said: Nisi gledala do kraja? jesam. nego mi on nije bio ljubimac u seriji pa me nije taklo previse.
January 19, 20196 yr Bitno da si pažljivo gledala, šta ima veze što ti nije ljubimac Rip Meknati :( Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
January 19, 20196 yr 6 hours ago, mustang said: jesam. nego mi on nije bio ljubimac u seriji pa me nije taklo previse. nije ni meni ali scena kada ga ubiju je najpotresnija u celoj seriji.
January 19, 20196 yr 8 hours ago, Кристофер Лумумбо said: nije ni meni ali scena kada ga ubiju je najpotresnija u celoj seriji. meni Spoiler kad klinac ubije omara. prvo, nacin na koji je hladnokrvno povukao obarac, a nema vise od 12 godina, bez imalo straha, radi cistog kredibiliteta na ulici, a onda kad omarov les zamene. zamalo da nestane. legenda zivi i pored takve serije nista se nije naucilo. obrazovni sistem sve gori i gori, novinarstvo se takmici sa kurirom, korupcija apsolutno svuda.
January 19, 20196 yr Kima ga izdala, a sav policijski posao od njega naucila, kako se sklapa ikea, kako se svalera. Bila mi je mozda omiljeni lik do tog trenutka.