ObiW Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Mustange, al' odgledaj svih 5 sezona pa onda pricaj.
Frau Gabrijela Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 4 minutes ago, ObiW said: Mustange, al' odgledaj svih 5 sezona pa onda pricaj. da, da, tako smo svi- odgledali svih pet, pa tek onda iznosili utiske.
ObiW Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 17 hours ago, Frau Gabrijela said: da, da, tako smo svi- odgledali svih pet, pa tek onda iznosili utiske. Pa ne, sad kad zavrsi sezonu isprica nam sta fali, a mi treba da joj kazemo "e al nece tako da ostane do kraja, videces". I tako 5 puta. Smara malo.
MiddleClass Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 19 hours ago, ObiW said: Mustange, al' odgledaj svih 5 sezona pa onda pricaj. Vala ako joj se nije do sad svidjelo... +1 za Sautlend
mustang Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 (edited) koga vi najvise volite u zici? a moze i koga ne volite? auh, kima i mcnulty ako se ne po’vataju ...napeto. lepa kima bas bas Edited November 22, 2018 by mustang
pacey defender Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Ček da vidiš epizode kada Spoiler Kima postaje Meknalti. Sva sreća pa Spoiler ne gine :( U Žici najviše volim Baltimor
peralozac Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Hop wire, wire, wire, my raincoat is shaking
mustang Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 odgledah... kucam sa telefona pa necu dugo solidna je serija. treba pogledati svakako. prve tri sezone mi se vise svidjaju, prisluskivanja, organizacija, nacin rada. 4. i 5. su mi vec bile smaranje, vise se bavile politikom i novinarskim zivotima. ponekad sam cak preskala scene. najslikovitiji su omar i bubbles. dva junaka za koje se lako covek veze. cela ta politika i geto zivot me uzasno podsetio na zivot proveden u cikagu, skoro pa identicni. mozda po korupciji cikago tu vise vodi. sleng se uvuce u uho posle 3-4 epizode. jako je teska kompletna tematika, od onog sa ulice do samog vrha koji vodi jedan grad. ogledalo danasnjice svuda u svet u. totalno depresivno i porazavajuce. i opet neki ce se naci da glorifikuju ili ne shvataju tezinu i domino efekat svakog poteza. brutalno teska borba prezivljavanja gde se gresi hrane brze nego golubovi. Spoiler al kad mi izginu omar od nove generacije bez mozga omg!!! i onda mu se ime zameni sa drugim lesom!!!
Zico Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 (edited) Spoiler Edited January 17, 2019 by Zico
pacey defender Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 knedla u grlu uvek kada se setim te scene. :(
Recommended Posts