Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

rstop.jpgdr-pro2.jpghorse.jpggam-cl.jpgdairy.jpgTim Slowinski
  • Replies 201
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio par dana u Hagu na nekom festivalu. Naravno da sam vec prvog dana otisao do kazamatatm nisam mogao da odolim. Koliko sam samo puta vidjao tu zgradu na TVu tokom zivota, cesce nego siru familiju. I

• Hermetico
    Hermetico

'Pearblossom Highway' shows a crossroads in a very wide open space, which you only get a sense of in the western United States. . . . [The] picture was not just about a crossroads, but about us drivin

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Zasto je no no  ? Ako je nasao nesto u slici sto ga "radi" sto ne bi imao posterizovanu sliku ili repliku ili sta god ?  U stvari, ne razumem ni pitanje :(. U kom smislu se "kotira".. Pa tvoja je

Posted Images

KimFrohsinVenez.JPGkim frohsin

U jbt, super je Kim... 10x

• 1 year later...
Да ми је сад ту верзија од пре неку годину, па да видимо ко је зглајзо а ко се угурао.

da vinči je između staljina i marksa :isuse:

jpbx8j.jpg:D

Lep tekst.15725_kumikelandjelo1_f.jpg

Edited by Indy

• 3 months later...
Lep tekst.15725_kumikelandjelo1_f.jpg
lep.a lep i crtez, naravno..dobro je da nisu i njega prepravili sa onim trakicama preko intimnijeh delova :-)edit: missim ovog tipa09_The_Last_Judgement_Detail_Saint_Bartholomew.jpg
  • 2 months later...

Nemadoh ideju gde ovaj post da stavim, realno već neko vreme bi ga kačila na love-tu no u svakom slučaju ogroman :wub: za global press na poduhvatu Veliki slikari. U svakom broju se obradjuje kratka biografija umetnika, njegova najznačajnija dela kao i obrazložnje kako i pod kojim uticajima su nastala. Trenutno je aktuelan 23.broj-Mikelandjelo, cena broja od skoro je 179 RSD. Mislim da će biti negde preko dvesta brojeva. Sjajno. Veliki slikari, život, delo i uticaji

• 7 months later...

treba mi pomoc. bio sam u belvederu i tamo sam zapazio jednu sliku koja mi se veoma dopala. nazalost, imao sam malo vremena tako da sam samo protrcao kroz muzej i nisam zapamtio ko je autor. secam se samo da se u nazivu pominje magla, a naslikan je neki stari mlin. jel moze neko da pomogne?http://www.belvedere.at/jart/prj3/belvedere/main.jart?rel=en&content-id=1169655781726&reserve-mode=activepokusao sam da nadjem na sajtu ali nisam uspeo.

Da nije ova? (nije stari mlin nego brod ali posto si bio u zurbi, morda nisi dobro vidio)1173178737402.jpgMeeresstrand im Nebel

ne, nije ta. sumorna atmosfera u nekom mlinu ili fabrici pored reke, jutarnja magla...

• 1 month later...

malo apstraktnog slikarstva

Edited by Elmer