Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

@Borca

Je l' to znači da je platio Monako kaznu i da sme da registruje nove igrače?

Pitala sam na kkcz toliku ali niko me ne ferma, jesi li ti nešto snimio oko Donatasovog ugovora i kad može da pređe skroz kod nas?

Edited by Valk

• Replies 2.3k
  • Views 182k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

1 hour ago, Valk said:

@Borca

Je l' to znači da je platio Monako kaznu i da sme da registruje nove igrače?

Pitala sam na kkcz toliku ali niko me ne ferma, jesi li ti nešto snimio oko Donatasovog ugovora i kad može da pređe skroz kod nas?

Po onoj vesti vezanoj za detalje kazne oni imaju zabranu registracije i mesec dana po isplati svih zaostalih dugovanja ili postignutih dogovora o isplati dugovanja.

Znaci ako su npr juce sve isplatili ili dogovorili oni ne bi trebali da mogu da registruju nove igrace do 1. Januara ali to naravno vazi za Evroligu.

Mogu da potpisu igraca i da ga registruju za domacu ligu (taman da se vidi u kakvom je stanju i da se privikne malo na saigrace i Evropu generalno) pa kad istekne tih mesec dana da ga registruju i za Evroligu gde im je onda na raspolaganju za ceo drugi deo regularne sezone.

Sto se tice nas i Donatasa, kada je stigao informacije su bile da je pozajmica (50% plate Zvezda i 50% Monako) na 3 meseca sto ce reci otprilike do kraja Decembra i da Zvezda ima opciju da pozajmicu produzi do kraja sezone (logicno je da se ta opcija mora akrivirati u toku ovog meseca). Na kraju sezone njemu istice ugovor sa Monakom pa je onda svakako slobodan u izboru novog kluba.

Edited by Borca

28 minutes ago, Borca said:

Zvezda ima opciju da pozajmicu produzi do kraja sezone

Kad ovako napišeš ispada da se pita samo Zvezda (i Moty, naravno). Mene zanima može li Monako njega da traži nazad, tipa aj dosta, playday završen, polaz' kući.

Ne verujem da Bolombojev povratak ima uticaja na odluku ostaje li Moty ili ne, a mislim da nam je neophodan da završimo ovu sezonu s njim u rosteru.

6 minutes ago, Valk said:

Kad ovako napišeš ispada da se pita samo Zvezda (i Moty, naravno). Mene zanima može li Monako njega da traži nazad, tipa aj dosta, playday završen, polaz' kući.

Ne verujem da Bolombojev povratak ima uticaja na odluku ostaje li Moty ili ne, a mislim da nam je neophodan da završimo ovu sezonu s njim u rosteru.

Valk, vidi ovde, ako dobro shvatam i ako je tačno, ne bi trebalo da mogu da ga uzmu pre nas

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/donatas-motiejunas-kk-crvena-zvezda-as-monaco-pozajmica-euroleague-moze-li-da-igra/

8 minutes ago, Valk said:

To stvarno ne znam ali ako je bio van tima od pocetka sezone i ako su hteli (Spanulis pre svega) da ga se rese (kao i Kalataesa) posto im ocigledno ne treba (pa su pristali i na 50% plate da pokrivaju) logika kaze da ga nece ni sada vracati.

Na poziciji 5 imaju Tajsa i Hejsa, a tu je i Makundu koji pokriva obe unutrasnje pozicije.

Gytis Radzevicius potpisao ugovor sa Baskonijom.

Hamidou Diallo koji je prosle sezone igrao u Kini je napustio Baskoniju posle placanja izlazne klauzule zbog odlicne ponude iz Kine (znacajno lukrativniji ugovor od onog koji je imao u Baskoniji).

Chema de Lucas prenosi da je centar Granade Zach Hankins u pregovorima sa Makabijem.

Spanski Encestando prenosi da je centar AEK-a Chris Silva na listi zelja Barselone kao i da ima jos zainteresovanih klubova za njega.

Monte Morris navodno blizu dogovora sa Olimpijakosom.

Posle najava pre par dana Zach Hankins i zvanicno novi igrac Makabija.

Monte Morris i zvanicno novi igrac Olimpijakosa.

Posle povrede kapitena Sedekerskisa (operacija i odusutvo oko 2 meseca) Eugene Omoruyi potpisao kratkorocni (2 meseca) ugovor sa Baskonijom sa opcijom produzetka do kraja sezone.

Isaiah Mobley posle dobrog starta sezone u Turskoj navodno blizu dogovora sa Hapoelom iz Jerusalima.

oli ima 7 vrhunskih bekova, jedan se povredi, oni odmah panično kupuju novog još skupljeg

• 4 weeks later...

@Borca zapostavljaš svoj topic

13 minutes ago, Valk said:

@Borca zapostavljaš svoj topic

Istina, doduse sad pisem te transfer informacije na temi Evrolige ali pocecu opet ovde da ih pisem.

@Valk Evo nastavljam ovde

Nenad Dimitrijevic i zvanicno novi igrac Bajerna.

20 hours ago, Borca said:

@Valk Evo nastavljam ovde

Nenad Dimitrijevic i zvanicno novi igrac Bajerna.

Nisam se nadao njegovom povratku u EL tokom sezone. Ne zato sto nema kvalitet, vec (pisao sam o tome i skoro na temi KKP kada su ga prizivali) sam ga slusao u nekom intrvjuu gde je govorio o problemima I, aj da kazem, razocaranju prethodnom sezonom, gde nakon toga nije dobio neki poziv iz EL i gde je u superlativima govorio o Zenitu, uslovima, povratku u ligu gde se oseca komotno i gde je ono sto jeste. Bio sam ubedjen da ce da odigra bar ovu sezonu na top nivou, a onda da se opet oproba u EL.