November 4, 2025Nov 4 Izvori iz Italije prenose da je posle rastanka sa Baskonijom Luka Samanic blizu dogovora sa Zenitom.
November 4, 2025Nov 4 Koji je fazon sa njegovim "privatnim problemima" i potpisivanjem za drugi/treći klub?
November 5, 2025Nov 5 15 hours ago, Profesionalac said:Koji je fazon sa njegovim "privatnim problemima" i potpisivanjem za drugi/treći klub?Oko ovog "privatnog problema" koji je bio razlog rastanka sa Baskonijom, na par mesta sam nasao neke informacije da je navodno na insistiranje trenera morao da igra jednu od poslednjih utakmica u dresu Baskonije (mozda i poslednju pre raskida saradnje) iako je bio valjda pod temperaturom par dana pre utakmice i po njemu nije trebao da igra vec da odmori dok se ne oporavi skroz. Navodno je ta situacija dovela do toga da trazi od kluba da se saradnja zavrsi, a vrlo moguce da ni sama uprava Baskonije nije imala nista protiv ukoliko je i ranije bilo nekih "specificnih" situacija sa njim.Ovako rastanu se lepo dogovorom te ustede novac za raskid pa mogu taj novac da iskoriste da dovedu novog centra koji bi im vise odgovarao ne samo u smislu igre i uloge vec i po karakteru.
November 5, 2025Nov 5 2 minutes ago, Borca said:Oko ovog "privatnog problema" koji je bio razlog rastanka sa Baskonijom, na par mesta sam nasao neke informacije da je navodno na insistiranje trenera morao da igra jednu od poslednjih utakmica u dresu Baskonije (mozda i poslednju pre raskida saradnje) iako je bio valjda pod temperaturom par dana pre utakmice i po njemu nije trebao da igra vec da odmori dok se ne oporavi skroz.Navodno je ta situacija dovela do toga da trazi od kluba da se saradnja zavrsi, a vrlo moguce da ni sama uprava Baskonije nije imala nista protiv ukoliko je i ranije bilo nekih "specificnih" situacija sa njim.Ovako rastanu se lepo dogovorom te ustede novac za raskid pa mogu taj novac da iskoriste da dovedu novog centra koji bi im vise odgovarao ne samo u smislu igre i uloge vec i po karakteru.Hvala na detaljima. Poslednje dve rečenice, tj motivacije su mi jasne - nego mi bi simptomatično da se ne tako česta situacija ponavlja kod igrača u 2 godine.
November 14, 2025Nov 14 Navodno Asvel nudi De Koloa okolo. Pre svega Oliju. Ako neće kod nas onda neka ga bar spakuju danas da se slučajno ne povredi.
November 14, 2025Nov 14 Pre da on hoće da ide iz kluba koji ne da nema EL ambicije nego se već i odjavio iz takmičenja za ubuduće.
November 14, 2025Nov 14 12 minutes ago, Valk said:Pre da on hoće da ide iz kluba koji ne da nema EL ambicije nego se već i odjavio iz takmičenja za ubuduće.Eh sad stvarno ako mu je tri godine trebalo da shvati da Asvel nema EL ambicije...
November 19, 2025Nov 19 Sportando prenosi informacije iz Turske da je trenutni clan Varezea Olivier Nkamhoua "na meti" Fenerbahcea i navodno je klub iz Turske vec poslao ponudu.