July 30, 2025Jul 30 Ma imao je Monro statistiku, ali su se raspadalli, mislim da su poslednji bili.Oni su lelemudili i u NBA poslednjih godina.
July 30, 2025Jul 30 Brice Dessert i zvanicno novi igrac Efesa, ugovor je potpisan za naredne 4 sezone.
July 31, 2025Jul 31 Eurohoops prenosi da je Andre Roberson posle sezone u Asvelu potpisao 1+1 ugovor sa Zenitom.
August 1, 2025Aug 1 1 minute ago, Borca said:Mozda je podkast u pitanju.ja pikiram da dolazi adam silver komesar nba
August 1, 2025Aug 1 James Nnaji i Barselona zavrsili saradnju.Urbonas prenosi - da su Louis Olinde i Alba zavrsili saradnju posle 5 sezona i da je BAXI Manresa novi klub Olinde-a- da su Khem Birch i Fenerbahce blizu dogovora o produzetku saradnje
August 1, 2025Aug 1 Sportando prenosi da je Precious Achiuwa "na meti" Panatinaikosa. Daulton Hommes i Pariz produzili saradnju za narednu sezonu.
August 1, 2025Aug 1 PAO šmrkos ko ja kad igram football managera, upali filter napadači sa free transfera NBA centri i ide redom
August 2, 2025Aug 2 16 hours ago, goofs said:PAO šmrkos ko ja kad igram football managera, upali filter napadači sa free transfera NBA centri i ide redomAko ovo znači da je izvisio za Tomu Brajanta, imao je više sreće nego pameti.