July 28, 2025Jul 28 Just now, Lord Stef said:Kad se Metu vraca na parket?To se jos ne zna, stradala mu ja Ahilova proletos.
July 28, 2025Jul 28 Priča se da je taj prvi centar PAOa u najavi Richuan Holmes, što bi bio još jedan solidni bekap iz NBA koji ide put Evrope. Mada on čeka prvi da vidi da li će moći da zabode još nešto u Americi.Jedino ne razumem čemu toliko insistiranje na jakon NBA centru, jel se to više ne veruje u Lesora ili šta.
July 28, 2025Jul 28 Da, sta je sa Lesorom? Vratio se i igrao krajem sezone, a sad kobajagi nije spreman i ko zna kad ce biti
July 29, 2025Jul 29 Xavier Rathan-Mayes i zvanicno novi igrac Bajerna, ugovor je potpisan na 1+1 sezonu.Armel Traore i zvanicno novi igrac Asvela, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.Urbonas prenosi da su Daulton Hommes i Pariz u pregovorima oko produzetka saradnje.
July 30, 2025Jul 30 Chuma Okeke i zvanicno novi igrac Reala, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.Anthony Lamb za koga je bila zainteresovana Baskonija potpisao 2-godisnji ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima.
July 30, 2025Jul 30 Brajant i Holms Ne bih nijednog ni štapom dirao. Oni kubure sa zalaganjem i u NBA. Jedina šansa je da se prže kad su dominantni u slabijoj konkurenciji.@goofs Da, skroz očekivano. Pametniji su bili strpljivi i dočekaće priliku da dovedu legitimne NBA igrače.
July 30, 2025Jul 30 Za Brajanta me ne bi čudilo da bude ispod očekivanja, ne samo zbog mentaliteta.Holms mislim da će da prži.
July 30, 2025Jul 30 Obojica imaju skil i za NBA, naročito napadački. Ja očekujem otprilike tek poneki bljesak kao kod Monroa onomad
July 30, 2025Jul 30 Nije Monro bio tolko loš u Bajernu, imao je skoro 13p 7r po tekmi (Bajern je doduše bio krš cele sezone). To su statsi koje recimo ima Ibaka od kad se vratio.I Holms i Brajant su aktivni NBA igrači, što znači da u nogama imaju NBA tempo, što je veća brzina od ovoga što se igra u EL. Samo na račun toga imaju ozbiljnu prednost nad drugim centrima. Partizanu je prvi centar bio Brendon Dejvis, mogao si da ispušiš cigar i skuvaš kafu kad lik krene na dvokorak i da završiš pre nego on dođe do obruča, pa je opet imao solidnu produktivnost. Potencijal koji bi ovi doneli je ogroman.Naravno, ako lelemude neće moći da igraju ni na Filipinima, ali ako zapnu može da bude svašta.