Jump to content
IGNORED

SNOOKER

Zizou

Recommended Posts

Posted

Ladno je hteo da zavrsi frejm na 140 zato sto se ne placa max brejk :lol:

Posted
znaci niko nije gledao ronijevih rekordnih 147 : )ladno je pitao sudiju kolika je nagrada za max brejk :D..
Gledao ja uzivo. To se zove maksimum u najavi.
Posted
Gledao ja uzivo. To se zove maksimum u najavi.
da da, hahahbtw "trebale mu pare za odmor", nadao se za 25k, al izgleda ni 4k nije za bacanje :Dcar
Posted (edited)
:Hail::kralj: :rolf:ovo je neka reklama jel tako?ovo nije stvarno :) Edited by nisam ja
Posted

izgleda da su uveli nove stolove na koje se igrači još nisu navikli.O'Sullivan vs. White, dosta promašenih relativno lakih udaraca, plus je par puta bilo očigledno da su igrači iznenađeni načinom na koji se kugla odbila o martinele.

Posted

ko da jeste, dosta manje igra u poslednje vreme.

Posted

Lagan meč između dvojice starih prijatelja. Mada, ne dopada mi se preterano ovaj novi format, taman se ustalim u meč, ono već kraj.Obojica se baš ispromašivali, s tim što je Roni dosta vremena izgledao da ga baš zabole za sve. Čak i više nego običo :D

Posted
ovo je neka reklama jel tako?
to je sala petrovicu : Dbtw robertson (koji je juce dobio morisa 3 1) rece o tome"Asked about Ronnie O'Sullivan's 147-that-almost-wasn't, Robertson added: "To pot one red and black then ask the referee if there's a 147 prize is pure genius, no other player would have done that. He knew there wasn't a prize, he was just setting it up. No one is bigger than the sport but he does make it more attractive when he does something like that."
Mada, ne dopada mi se preterano ovaj novi format, taman se ustalim u meč, ono već kraj.
ni meni nego nisam 'tela da kritikujem : D

danasnji mec nisam gledala : (

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaistresi nos retarde retardirani.pozliće mi.

• 1 month later...
Posted

Pre toga turnir otvotio kralj Roni sa malim Lukom Breselom, koji ce btw biti jeben za koju godinu, 15 godina samo...Deluje zanimljivo, tj mnogo dinamicnije od klasicnog posto sam samo bacio pogled, videcemo da li ce zaziveti. Btw - nisam gledao od pocetka, je l ovo sad neki spin-off snookera koji ce nastaviti da postoji u klasicnom obliku i turnirima kao i do sada i gde je tu uloga ovog Power-a? Ili se radi na potpunom preuzimanju primata? :unsure:

• 2 months later...